Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:03 | May 16, 2016

Vad ska man träna för att få resultat?

P4280013
Hej, Johanna heter jag och är 17 år gammal, 18 i juli. Jag kollar lite på dina youtube klipp och du blir bara mer och mer intressantare för mig. Träning har aldrig vart min starka sida, jag tycker att det är jätte tråkigt. Jag har aldrig vart bra på någon sport heller. Jag vill så gärna tycka om att träna men jag tröttnar direkt. Jag har alltid varit smal i kroppen men jag har ett fruktansvärt sötsug.. Min mage börjar bli fylligare och fylligare och mitt mål är att ha lite mer kurvor och en platt mage. Jag åker snart utomlands i Augusti och jag vill inte skämas för min egna kropp, inte nog med att jag knappt har några bröst, vill så gärna ha en fin mage. Och frågan är nu, vad ska jag göra? Vad tränar du? Har förstått att du tränar thaiboxning och tycker att det är roligt, jag hade så gärna velat tycka att det är roligt.. Gymar du också eller tränar något mer? Hur har du hittat inspiration?

Kan du hjälpa mig på något vis? Jag bara äter allt mer onyttigt. Kollade på din senaste video och fick inspiration och tips om att man ska äta oftare för att hålla nivån. Det ska jag ta med mig och försöka anpassa mig till.

Tack så jätte mycket Annica. Du är så inspirerande och en så fruktansvärt fin människa.
Ha en jätte bra fortsatt vecka. KRAM 

SVAR: Hej kära du!
Jag har utövat lagsport sedan jag var liten och anledningen till det är för att jag tycker att det är kul att göra saker med andra. Har man en dålig dag är det alltid någon som får en på gott humör och så gäller det även med träningen idag för mig. Jag älskar att träna med WörkOut för att vi har så bra sammanhållning, är man lite nere är det alltid någon som muppar sig och man kan inte hålla sig för skratt. Det är lite så vi är och jag tror att ska man hitta motivationen till träningen måste man hitta den typ av träning man tycker är kul. 😀

Jag gymmade förut och jag gillade det då för att jag såg hur min kropp började formas och jag fick mer muskler. Men nu när jag kör WörkOut så finns det liksom ingen anledning för mig att gå till gymmet utan där får jag en rejäl och varierad träning som både ger mig resultat och även en hel del vänner. 🙂

Jag började med thaiboxning i början av året tillsammans med några som också kör WörkOut, det var för att få lite omväxling och sedan är det ju riktigt kul att sparkas och slåss. Sedan är det bra att köra lite olika typ av träning för då får man mer resultat på kroppen. Kör man samma mönster hela tiden, samma typ av övningar mm kommer kroppen att vänja sig och du ser inte resultaten på samma sätt.

När det kommer till sötsuget så är det kosten du måste ändra, se till att äta oftare. Ställ alarm på telefonen om du så måste. Det gjorde jag för att få in det som en rutin att äta med jämna mellanrum och inte få något sötsug. Skäms inte över din kropp! Se den som ett redskap som du ska arbeta med framöver och ju mer tid, energi och kärlek du lägger på den desto snabbare kommer du märka skillnad. 😉


1 kommentarerEn kommentar om “Vad ska man träna för att få resultat?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag har motivationsproblem också, men det är då jag tänker på hur jag vill att min kropp ska se ut, och att det enda sättet den kan se ut så på är genom att träna. Finns liksom inga genvägar. Tråkigaste motivationen i världen, men det funkar.

    Reply