Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | May 16, 2016

Undercut!

P5150751 marro2 marro3 P5150750
Igår fick jag feeling! Jag måste hylla Marcelo som står ut med mig och mina fasoner, jag tvingade honom till långt hår för att jag visste att han skulle passa bra i det. Nu när han väl har långt hår så ville jag ta fram trimmern, men det var för att göra en undercut. Alltså snagga lite i nacken och göra något mönster.

Jag ville inte klippa för mycket för att han ska fortfarande kunna sätta upp bara överhåret, så det blev bara några centimeter och inte hela underhåret. För att vara en amatör med noll frisörkunskaper så tyckte jag ändå att jag gjorde ett bra jobb. Men nästa gång så tänkte jag skicka iväg honom till en som är riktigt skillad på detta och kan göra grymma mönster!

Jag tyckte att det blev nice, det går att dölja när han har utsläppt eller om han har en låg hästsvans i nacken men har han en högre variant så kommer undercuten fram. Då kan hans motståndare stirra sig blind på detta när han springer förbi dom på fotbollsmatcherna. Haha! 😉


13 kommentarer13 kommentarer om “Undercut!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här