Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:16 | May 16, 2016

Spirulina och kiwismoothie!

P5160756När man känner sig lite seg och sjuk i kroppen är det viktigt att man äter bra och nyttigt. Många inklusive jag brukar göra lite tvärtom, lite det-är-synd-om-mig-så-jag-borde-få-äta-sötsaker. Men när man stoppar i sig “gift” så måste kroppen arbeta ännu mer för att få ut det ur kroppen och då tar det länge tid att repareras. Så imorse startade jag min dag med en supersmoothie, proppad med vitaminer och mineraler. Bland annat kiwi, banan, mandelmjölk, spirulina, kokos och gojibär och den var så mumsig! 😀
P5160758Spirulima är väldigt underskattat, detta pulver som kommer från alger innehåller så mycket bra grejer och har en otroligt bra påverkan på kroppen. Det är otroligt proteinrikt, hjälper mot torr hud och eksem. Det hjälper till att rena kroppen på gifter, det har en inflammaitionsdämpande effekt, skyddar nervercellerna samt levern i kroppen. Spirulina hjälper även till att förebygga cellskador, är bra att ta om man har eksem och torr hud. Killar, detta är även bra mot PMS så har ni flickvänner som ibland har det jobbigt -blanda en god morgonsmoothie till henne proppad med spirulina! 😉
P5160760Visste ni att gojibär räknas till de mest näringsrika bären!? Dom är en naturlig källa till provitamin A, järn och innehåller över 20 spårämnen och mineraler såväl som nödvändiga aminosyror. Jag brukar äta dom som nötter, tar en näve och äter när jag är sugen. 😀
Pris: 79kr>> HÄR!

Tips! Ange koden: 4F3KGK så får du 20% rabatt på alla nu3-produkter 😉
P5160765


5 kommentarer5 kommentarer om “Spirulina och kiwismoothie!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här