Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 16, 2016

Produkter mot håravfall!

P5130708Nyhet! Maria Nila Head & Hair Heal är en färgbevarande hårvårdsserie som stimulerar hårtillväxten samt motverkar håravfall, torr hårbotten och mjäll. Maria Nilas produkter är 100% veganska, sulfa- och parabenfria samt fria från allergener.

Produkterna innehåller Aloe Vera och Vitamin E som hjälper till att mjukgöra, lugna och återfukta hårbotten.
Aminosyror som hjälper till att öka blodtillförseln till hårsäckarna vilket stimulerar tillväxten och ska förbättra kvaliteten på stråna. Det hjälper även till att stå emot påfrestningar från tex värmeverktyg.
Produkterna innehåller Apigenin och Oleanolsyra, det hjälper till att transportera näringsämnen till hårsäckarna och minska på Dihydrotestosteron- hormonet som bidrar till håravfall.
Head & Hair Heal innehåller även Piroctone Olamine som hjälper till att balansera hårbotten och förebygga uppkomsten av bakterier som bidrar till mjäll.

Läs mer om produkterna>> HÄR!P5130711Serien innehåller bland annat Schampo och balsam som är anpassade för dagligt bruk.
Pris: från 119kr>>HÄR!P5130712Inpackningen använder du som ett komplement till schampot och balsamet ca 1-2 gånger i veckan.
Pris: 279kr>> HÄR!P5130714P5130715


11 kommentarer11 kommentarer om “Produkter mot håravfall!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här