Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:45 | May 14, 2016

Eurovision!

Bild 2016-05-14 kl. 18.41
Alltså jag har sovit bort hela lördagen, så slut är jag i kroppen och det värsta är att jag skulle kunna somna om igen. Jag känner mig inte sjuk utan är bara trött och så var det för mig för två somrar sedan, jag kunde somna lite överallt och trodde där ett tag att jag hade fått narkolepsi. Men det var pga pollen för så fort jag började med allergitabletter blev det mycket bättre så apoteket nästa!

Men nu måste jag verkligen vakna till för Marcelos föräldrar vill att vi ska till dom på middag och ha lite Eurovisionkväll och det känns ändå bra för skulle jag somna i deras soffa så är dom fine med det. Så söta och snälla! Jag hade faktiskt biljetter till Eurovision ikväll så tanken var att jag och Marcelo skulle gå men man måste lyssna på kroppen och den säger just nu bara Skarpnäck, god mat och mys med svärföräldrarna! 🙂


7 kommentarer



7 kommentarer om “Eurovision!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Syrran har pollen allergi och hon skriver in i sin kalender i April /varje år KÖP allergi tabletter,för det är jättebra att ta i förväg så
  kapar man topparna. I år har det varit xtra mycket pga värmen som kom förut!

  Reply
 • Så, så, SÅ himla vacker!
  Ha en fin kväll.
  Kram <3

  Reply
 • Förstår dig har själv varit helt förstörd i halsen och snuva och trött från och till den senaste veckan. Det är jobbigt när värmen kommer så snabbt spelar ingen roll för mig att man förbereder med tabletter. Nu vill jag bara ha lite regn som dämpar de värsta pollensymtomen. Ha nu en trevlig kväll hos Marcelos föräldrar.

  Reply
 • Tycker du ska ställa in resan till USA det blir jobbigt, och det är inte många dar och mycke restid
  ta hand om dig själv istället och lyssna på kroppen!

  Reply
 • Vi får hoppas på allergi…………………………annars är du inte långt från att gå in i väggen*..känner igen symtomen.

  Reply
 • Man kan vara helt däckad av pollenallergi, men är för den saken skull inte på väg in i väggen.
  Försök hitta en allergimedicin som hjälper, det finns en del att välja på, så lättar både knopp och kropp upp.

  Reply
 • Alltså om du inte har gjort det redan så är det nog dags att lägga ihop 1+1 och ta ett gravtest, för att säkert utesluta att du är gravid. Illamående, blekhet, trötthet, Halsbränna osv.. Behöver ju inte betyda något men är ju som sagt de vanligaste symtomen

  Reply