Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:27 | May 14, 2016

Blogglista!

P5040262Hej underbara, efterlängtade, härliga…LÖRDAG! Och såklart ni läsare! Gud vad jag har sovit inatt, jag var så slut igår att jag somnade framför Let´s Dance och sedan vaknade jag imorse av en fruktansvärd halsbränna. Jag har halsat massa mjölk och ätit en god frukost men den sitter fortfarande i. Jag brukar aldrig ha halsbränna och tack gode gud för det för det här är inte nice! Det är så obehagligt och det svider och jag hoppas att det snart går över!

Vädret är inte på topp men vi behöver sådana här dagar för att uppskatta de fina. Jag ska försöka att komma ut en sväng och få friskluft men först måste jag hoppa in i duschen och vakna till. Sov lite för länge att jag fått motsatt effekt och blivit trött igen…

 

Vad behöver du mest just nu?
En promenad! Jag har legat inne sedan i onsdags för att jag har inte mått så jättebra, jag tror att det kan vara pollen eller en rejäl förkylning.

Vad tror folk om dig?
Att jag ofta är större och längre än vad jag är. Jag får ofta höra “Vad liten du är”.

Vad får du oftast komplimanger för?
Att jag är positiv och hjälpsam. Jag sätter ofta andra människor framför mig själv.

Brukar du skratta för dig själv?
Gud ja, till och med åt mig själv. 😀

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
“Ja, du kan naturligtvis prova mjölk o fil också”. Jag har halsbränna och behövde tips på vad man kunde ta mot det.

Nästa mål i ditt liv?
Att klara Tough Viking på 1,5 mil utan att få ont i knät. 😀

Hur svarar du i mobilen?
“Hallå!” fast om det är Marro säger jag “Men hejö älskinga” 😀

Antal timmar sömn inatt?
13h haha! Somnade i soffan runt 22 igår och vaknade imorse kl 11 i sängen. 🙂

Brukar du komma i tid?
När jag själv ska på saker är jag 9 av 10 gånger i tid men så fort jag har med mig Marcelo så är det 9 av 10 gånger vi inte är i tid. 😀

När mår du bra?
När allt jobb är klart innan 12, då har jag typ en hel dag att bara chilla och ta det lugnt. Njuta av dagen och pyssla om mig själv. Och såklart när jag reser!

Vanligaste färgen på dina kläder?
Svart, grå och vit.

Favoritdryck på morgonen?
Smoothie, en god sådan på jordgubbar, bananer och vaniljyoghurt. Yummie!

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 22-23, det är standard på både vardag och helg.

Är du blyg?
Nej det är jag inte. Jag gillar att ta för mig och är väldigt pratglad. Det har kommit de seaste tre åren, säkert pga mitt jobb att jag åker på mycket saker själv med personer jag inte känner för då måste man vara social. Förut var jag en liten fegis och vågade knappt ta en diskussion, nu är jag en riktig babbelapa!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja jag har ju själv vart med om det och är med karln än idag så ja! 😀


12 kommentarer12 kommentarer om “Blogglista!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Ha en underbar lördag

  Reply
 • Kul att läsa 🙂

  Kram<3

  Reply
 • Mot halsbränna…Novalucol!!!!Funkar alltid,ha hemma i medecin- skåpet.

  Reply
 • Bättre och naturligare med Bikarbonat!

  Reply
 • en tsk. bikarbonat o ett glas vatten mot halsbränna ..för mycket magsaft 🙂

  Reply
 • Mjölk försurar kroppen ock gör det hela värre! Du behöver basa upp kroppen så ta bikarbonat.

  Reply
 • Ta ett graviditetstest <3

  Reply
 • Du är nog gravid!!! Tröttheten och halsbränna dom första symtomen!!

  Reply
 • man kan få halsbränna för att man har ätit sent

  Reply
 • Vad har du använt som bas på bilden? Märke? Färg?
  Hoppas du har blivit av med halsbrännan.

  Reply
 • Pollenallergi kan även orsakar klåda i halsen så med tanke på att det varit pollenexplosion kanske det är dags för allergitabletter, verkar som alla pollenallergiker plågas i flera veckor innan de köper tabletter på apoteket och sen tar det några dagar innan effekten optimeras.

  Reply