Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | May 13, 2016

Illamående och likblek…

P4170250 P4170248 P4170247Kände inte för att visa mitt trötta face idag, lite smått likblek och blå under ögonen så det fick bli bilder från Bornholm.

Hej allesammans!
Imorse när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen och mådde inte alls bra, det var därför jag var tvungen att sova lite längre för jag trodde det skulle gå över. Men när jag sedan vaknade igen så mådde jag lite illa och har nu fått i mig lite frukost men det vill liksom inte försvinna. Så jag känner redan nu att den här fredagen kommer jag vara hemma, sängliggandes. Det är i alla fall det jag ställt in mig på. 🙁

Igår hade vi möte med trapphuset och vilka härliga grannar jag har, så himla roliga och positiva och vi kom så bra överens och tog så bra beslut. Jag har grymma grannar! 😀 Jag tog på mig att kolla upp balkongbygge med dom som nu är ansvariga över det för alla var positiva till det, jag menar det ökar ju inte bara värdet för lägenheten som får balkong utan hela huset så föreningen får det ännu bättre. Och jag gillar ju att engagera mig i den här typen av saker så jag sitter nu i styrelsen i vår förening. Vår förening är inte så stor och därför tycker jag att det är viktigt att man hjälps åt och engagerar sig i den så gott man kan.

Nu tänkte jag gå igenom min mejl från sägen så jag kan somna när jag behöver för att må illa är inte nice…


7 kommentarer7 kommentarer om “Illamående och likblek…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Om det inte är någon magsjuka, tror du har för mycket runt omkring dig, du håller ju på med
  olika saker som du ska göra, tror det blir för mycket, till slut säger kroppen ifrån, tror du måste gallra lite
  eller jobba utanför hemmet, det tror jag du skulle må bäst av att ha en fast inkomst och inte behöva
  tänka på pengar utan du vet vilken lön du får, tror den tiden kommer, du är ju inte
  så ung, inte gammal hiller, ha en bra dag i sången, i helgen ska det bli lite sämre väder då får ni sova
  och vila!

  Reply
 • På vilket sätt får föreningen det bättre om NI får bygga balkong på taket?

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • …illamående = gravid? 😉 …………… kanske …………………

  Reply
 • Då har hon varit gravid många gånger, hon skriver ganska mycke om
  illamående, varför!

  Reply
 • OK, besserwisser! 😉 (som inte fattar att man skojar när man gör en flirtis-gubbe)

  Reply
 • Så snygg ändå! Vart är jackan och tröjan ifrån?
  Krya på dig! Kram

  Reply