Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 13, 2016

Dove DermaSpa

P5130694Dove är ett märke som jag kopplar till min farmor. Alltid när jag sov över där när jag var yngre så använde jag alltid hennes produkter för dom doftade så gott och jag kände mig alltid så mjuk och go. Tillslut köpte jag mina egna Dove-produkter så dom har vart med mig i min ungdom.

Men nu tänkte jag presentera deras vårnyheter- DermaSpa! Produkterna är berikade med Cell-Moisturisers och det är viktiga fuktgivande ämnen som kommer från naturliga fröoljor. Produkterna innehåller även omega-olja för att ge en avslappnaden och spaliknande formula. Produkterna har en härlig doft av bland annat krämig vanilj, saftig kokos, mysk med en touch av citrus och jag får en härlig deja vu till när jag var tonåring. 🙂

NamnlösGodness3 är en så härlig kroppsolja, huden blir len och mjuk och den får en fantastisk lyster. Detta är räddningen för krokodilbenen i sommar, bada i denna så kommer dina ben se alldeles nyvaxade och lena ut. 😉 Såklart kan du smörja in armarna, dekolletaget, ryggen, magen, hela kroppen med denna, lystern du får när solen tittar fram- girl! 😀P5130699Det ser ut som en guldigare klick varmt smör. Lika lent som det i alla fall.NamnlösgUtan och med Godness3 oljan.P5130704Här ser ni skillnaden på lystern på mina ben. Vänstra nada, högra Godness3. 😀
P5130697Produkterna finns att köpa online, på apoteket och i välsorterade matvarubutiker. 🙂


5 kommentarer



5 kommentarer om “Dove DermaSpa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag gillar Dove. Helt ok grejer för den prisklassen. Ska testa oljan.

  Reply
 • Krokodilben hihi vad roligt. J har inte sett dessa någonstans men verkar ju bra. Jag har jämnt dovt fasta tvål på handfatet för den är så krämig trevlig helg fina du.

  Reply
 • J funderar på o köpa en elektrisk fotfil vet du eller någon om
  Dom är bra dom verkar ju populära mvh maria.

  Reply
 • Dom finns ej på apoteket, kanske hos dom privata men inte hos det gamla heliga apoteket

  Reply
 • Dove finns på apotea o beställa hem jättebra

  Reply