Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:18 | May 13, 2016

Billiga studentklänningar!

STUDENTKLÄNNINGAR FÖR 199KR!

Nu är det inte länge kvar till många av er läsare tar studenten. Hur känns det? Gud jag kommer ihåg dessa dagar så väl, vi hade så mycket vattenkrig på vår skola, åt så mycket gott innan och chillade mest på lektionerna. Vi lekte en hel del, planerade champagnefrukosten, hur flaket skulle pyntas osv. I vår klass var det många som snusade (inte jag) och vi sparade alla snusdosorna och gjorde en stor pyramid av dom i klassrummet. När vi skulle pynta plaket så använde vi snusdosorna som en girlang runt hela vårt flak. Haha lite udda sådär men vad fasen. 😉

Jo ni har mest troligt skaffa era klänningar till den stora dagen. Men är ni som mig så står ni utan en sådan just nu och har lite smått panik, jag hade i alla fall det. Såhär nära studenten är man inte så jätterik heller så jag kommer därför med ett tips på studentklänningar för endast 199kr. Alla dessa klänningar nedan kostar inte en spänn mer så är ni osäkra på vilken som passar -beställ alla och skicka tillbaka sedan. 😉

PicMonkey Collage1. Länk! // 2. Länk! // 3. Länk!kPicMonkey Collage1. Länk! // 2. Länk! // 3. Länk!

Sen har många frågat efter skor! Jag hade klackar från tidig morgon till efter vi åkt flaket för det är lite annorlunda i Östersund jämfört med tex Stockholm. Där åkte man i sina finkläder medan här nere så byter man om till oömma kläder för att kunna spruta ner varandra i sprit, ja ni fattar. Men när det kommer till skor tycker jag att det är fint att matcha sin vita klänning med beiga skor, det är för att benen ser längre och slankare ut. Ett litet tips bara, här kommer klackar från 199kr! 😀
PicMonkey lCollage1. Länk! // 2. Länk! // 3. Länk! // 4. Länk! // 5. Länk!


2 kommentarer2 kommentarer om “Billiga studentklänningar!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Klänning nummer 4 hade jag valt om jag skulle ta studenten i år.
  Snygg och samtidigt värmer lätt om mina frusna armar haha

  Reply
 • Hej, mitt namn är Hermon! Jag ska ta studenten i år och letar för fullt efter studentklänning. Den första klänningen som publicerats på denna sida har jag tyckt verkat väldigt fin, men frågan är om den finns kvar? Tacksam för svar!

  Mvh,
  Hermon

  Reply