Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:25 | May 12, 2016

Yoghurt och havrepuffar till middag?

P5020140 P5020143 P5020145 P5020147 P5020142 P5020154Tapas hade inte suttit fel. Detta är från Spanien med WörkOut. 🙂


Snart ska vi iväg på mötet med trapphuset, ska bli kul att träffa alla grannarna! Vi har stött på dom någon gång men jag har nog inte ett ansikte på alla. Sedan är det spännande att se om vi får igenom våra förslag på bland annat balkonbygge, det skulle bli sådan bra grej för denna lägenhet och oss. Jag vill verkligen ha en balkong, det ser ju så himla härligt ut att äta på den, sola och även jobba på den under fina dagar. Åh!

Efter mötet blir det middag, jag har ätit flera tallrikar med yoghurt och havrepuffar idag för jag har verkligen inte haft energin till att laga mat. Jag känner mig lite seg och det är säkert pga pollen, vi sov med fönstret öppet inatt och det skulle inte förvåna mig om det är pga det… 🙁


7 kommentarer7 kommentarer om “Yoghurt och havrepuffar till middag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nystartad blogg! 🙂 Kika gärna in! 🙂 Livsstil, mode, foto och träning! 🙂

  Reply
 • Håller tummarna att ni får igenom ert förslag! Det är guld värt med en balkong!! Kram

  Reply
 • Fina bilder! 🙂

  Reply
 • Ibland är det bara skönt att inte tillaga riktig mat haha

  Reply
 • Har du sett den otroligt populära och omtalade Sockerfilmen, som finns på SVT? I sådana fall, det skulle vara super att veta vad du tycker om den 🙂

  Kram Hanna

  Reply
 • Hej!
  Jag gillar verkligen frukt och skulle enkelt kunna klämma i mig 4 om inte fler frukter per dag. Har aldrig riktigt tänkt på att det skulle kunna bidra till något negativt förens den senaste tiden, då många påstår att sockret man får i sig av frukten påverkar oss negativt. Då jag tycker du är väldigt kunnig inom träning och hälsa skulle det vara intressant att höra din åsikt angående frukt. Hur många frukter tycker du man kan äta per dag osv?
  Tacksam för svar.

  Reply
 • Hej Annica!

  Tycker det är himla roligt och intressant att läsa vad du tycker om olika hudvårdsprodukter osv då det känns som du kan det där. Jag är lite nyfiken på att höra din åsikt om skinrollers/dermarollers? Alltså de där rullarna med små, små nålar som man ska rulla på huden och som sägs bleka både ärr, finnar, ojämnheter och allt det där. Det låter ju som en mirakelprodukt och jag har läst mycket om dem på olika forum, men inte sätt att du lagt en kommentar om dem. Så jag undrar alltså vad du tror om dem? Om de är bra eller dåliga, om du kan tänka dig att rekommendera någon eller om du tror att de är rent ut sagt farliga? Vore kul att få DIN åsikt!
  Kram kram och tack för en inspirerande blogg!

  Reply