Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:59 | May 12, 2016

Vart ska man göra brösten?

7016Fantastisk kirurg!

Hej! Jag är 30+ tre barns mamma som nu har bestämt mig för att göra om mina bröst. Jag var väldigt platt innan och sedan efter amningen har dom bara blivit som två taxlappar och jag känner mig inte alls bekväm med det. Du som är skönhetsexpert, har du några tips på bra kliniker i Stockholm och vad bör man tänka på när man väljer klinik? Ska man lägga framför, bakom muskeln. Ska man gå genom armhålan eller under bröstet? Tack på förhand. Med vänligaste hälsningar Marie

SVAR: Hej Marie!
Det finns så många olika kliniker att välja på men det man inte får stirra sig blind på är priset. Sök aldrig på billig bröstförstoring eller dylikt, de som kostar mer är oftast de som är bäst och ger det där lilla extra och har de absolut skickligaste kirurgerna. Jag har tyvärr en vän som gick till en ganska känd klinik och dom gjorde sitt jobb, bytte ut hennes implantat till nya men dom behandlade henne inte väl. Dom var otrevliga mot henne och hon fick inte alls den service som man bör få efter ett ingrepp. Jag blev så arg när jag hörde om detta så därför rekommenderar jag dig inte att gå till Proforma! Sedan var det någon som fick ojämna bröst där bröstvårtorna pekade åt olika håll och det var på Strandkliniken.

Men dom som har absolut bäst ryckte och har den skickligaste kirurgen är Gabriella på Aleris Plastikkirurggruppen (tidigare Teres). Hon är så otroligt duktig och arbetar på ett mer annorlunda sätt än många andra kirurger. Jag skulle rekommendera dig att gå på en konsultation hos henne för hon är en helt fantastisk människa. Jag gick till henne med mina ben för några år sedan och du kommer känna dig så trygg hos henne och hon kommer garanterat ge dig det bästa resultatet! Gå på konsultation hos henne och hör vad hon har att säga och när det kommer till vart implantatet ska placeras så kommer ni gå igenom det också. Jag skulle nog säga att vore smartare att sätta ärret under bröstet, du visar ju armhålorna oftare än under bröstet sedan tror jag det läker finare under eftersom du rör armarna hela tiden och det skaver kanske lite under armhålorna då. Du får som sagt kolla med Gabriella. 🙂

Sedan kommer du också känna dig trygg pga det är på ett sjukhus, dom har alla tillgångarna där och personalen är helt fantastisk. Det är den absolut bästa kliniken i Stockholm!


5 kommentarer5 kommentarer om “Vart ska man göra brösten?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • har opererat brösten och valde att gå genom armhålan. 3 år sen nu och ärret syns inte ett dugg

  Reply
 • Till dig som ställde frågan, jag skulle vilja tipsa dig om att åka ner till Landskrona och Citadellkliniken. Sååå nöjd med mina jag gjorde där hos Jörg Bohn för lite mer än två år sen. Jag har nog aldrig sett ett par så snygga bröst haha 🙂

  Reply
 • Proforma är INTE att rekommendera, men Akademikliniken däremot, de gör otroligt fina, naturliga bröst. Lite dyrare men helt klart värt det! Kram

  Reply
 • Håller tyvärr inte med dig Annica. När jag var hos Gabriella så var hon både nonchalant och arrogant. 500 kr helt i sjön 🙁

  Reply
 • Detta är med stor sannolikhet reklam

  Reply