Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:58 | May 12, 2016

NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion

P5120687Vet ni hur mycket huden torkas ut av sol och värme? UV-strålningen hindrar hudens naturliga återfuktning oavsett om man använder  solskyddsfaktor eller inte. Därför har NIVEA kommit med en SPF som såklart skyddar mot UV-strålningen men även återfuktar huden. Fukt är något som jag älskar, jag använder det varje dag i min hudvård både till ansikte och kropp för att man kan tänka lite som att huden fungerar som en vindruva. Utan fukt blir den skrynklig som ett russin. 😉

NIVEA Sun Protec & Moisture Lotion finns i SPF 6, 10, 15, 20 och 30 och jag personligen har aldrig ett lägre skydd än 30 när jag solar. Och det är även något jag rekommenderar er, ha högt skydd! Man måste ställa sig frågan “Är det värt att vara extra brun den där sommaren och utsätta huden för hudcancer?” Det finns många andra knep om man vill vara brun, hört talas om brun utan sol eller spraytan? 😉

Pris: 80-135kr beroende på vilken styrka på SPF


P5120689Det som jag gillade med detta solskydd…P5120690Var att den gav så fin lyster till huden, man ser lite lätt metallisk och glansig ut! 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Märkligt att du som driver en skönhets blogg kan rekommendera Niveas sol produkter, kollar vi alla tester som gjorts så tror jag inte nån vill riskera att smörja in sin hud i dessa produkter. Där är både nano partiklar o parabener och ett antal andra läskiga ingredienser.

  Reply
 • BUS och spraytan är ganska dyrt för den korta stund det håller tyvärr. Jag använder billigare bus som Dove och den är okej, men det slår ju inte en riktig solbrun färg.
  Jag kan inte minnas när jag brände mig sist, måste varit i ungdomen och jag använder aldrig högre än Spf 10-20 på kroppen. Solar sällan så långa stunder heller.

  Reply
 • Fast du vet väl om att en solskada kan dyka upp 10-20 år senare?

  Reply
 • Ja oh, absolut, full koll. Tyvärr flera som fått malignt som jag känner.
  Det jag har läst är dock att sola med måtta, inte bli bränd är melodin och det jag lever efter. Alltså korta stunder i solen, smörja ofta, inte bli bränd, inte ligga och pressa.

  Reply
 • Alla som fått är den äldre generationen som inte hade smörj att tillgå i den tidigare delen av sina liv, alltså folk födda på 40- och 50-talet.

  Reply
 • Att äldre blir diagnostiserat med malignt beror på att de är mer nog med att kolla sina fläckar och förändringar. Yngre har sina skygglappar på och tänker det händer inte mig.

  Reply
 • Jag är inte så jätte-ung, hehe, snart 42 år.

  Reply
 • Skulle du kunna tipsa om ett bra solskydd 30 och aftersun? Skulle vara så snällt!!! 😀
  Kram jonna

  Reply
 • synd att du gör reklam för ett märke som nivea som har en massa skit i sina produkter. hormonstörande ämnen i solskydd specifikt riktad till barn exempelvis. helt ärligt borde alla ansvarsfulla konsumenter bojkotta samtliga produkter från nivea. finns betydligt bättre alternativ.
  var rädda om er!

  Reply
 • Jag skulle inte rekommendera Nivea solskydd, då den är en av de absolut sämsta på marknaden. Efter ett flertal olika tester och jämförelser har den fått icke godkänd av typ alla, då den bl.a. innehåller hormonstörande ämnen, parabener och nano-partiklar. Dessutom kan den framkalla allergier. Bojkottar numera Nivea!

  Reply