Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:33 | May 12, 2016

När man tror att det är dags att kliva upp…

P5020127 P5020125 P5020126Lite bilder från Mikes gym när jag var där med WörkOut.

Alltså nu ska ni få höra. Vaknade imorse av att det var strålande sol, den sken rakt in i sovrummet och jag var hur pigg som helst. Jag petade lite på Marcelo för att se om han var vaken och frågade vad klockan var. Han var ganska klarvaken han och svarade halv 5. Whaaaat!? Det var typ dagsljus redan då och vi hade glömt att dra ner persiennerna så det var därför vi båda vaknade så tidigt. Så ja, vi har vart vaken sedan dess och jag har hunnit kolla lite nyhetsmorgon och ätit frukost. Jag tänkte ta mig ut på en härlig morgonpromenad innan jag börjar med dagens jobb. 🙂

I eftermiddag har vi även möte med bostadsrättsföreningen, heter det så? Dom som är ansvariga för lägenhetshuset vi bor i. Det ska sättas en ny styrelse, vi ska gå igenom saker som rör huset och jag ska försöka att få igenom balkongbygge. Vi bor ju längst upp i vårt hus och skulle vi bygga balkong är det inget som kommer att sticka ut från fasaden utan det kommer med vara uppe på taket eftersom vi har en vindsvåning. Håll tummarna att jag får igenom det! 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “När man tror att det är dags att kliva upp…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 8 TIPS OM HUR DU GARANTERAT FÅR MASSOR FLER LÄSARE!

  Reply
 • Haha, vilken taskig ursäkt du fick på facebook varför de snott din bild. Har de inte själva bilder på deras anställdas jobb som de kan använda i sina reklamblad? De måste vara fruktansvärt usla då att de inte vill visa upp dom.

  Reply
 • I know, jag har rätt att stämma dom och skicka en faktura men jag har mejlat dom så vi kan komma överens men inte ens där har jag fått ett svar…

  Reply
 • Jag tycker du är toppen som orkar med allt, hoppas det går bra!
  Skulle vara toppen med en balkong, men det kanske blir dyrt men
  lägenheten blir ju mer värd också, ha en mysig promenad!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Det är inte bostadsrättsföreningen som beslutar om balkongbygge utan de kan endast ge er ok på att gå vidare i processen och ansöka om bygglov. Det har blivit mycket svårare att få igenom bygglov för balkong/terass och många får avslag. Oxå en extremt hög kostnad om ni är ensamma i föreningen att bygga då ni själva måste bekosta lyftkranar etc. Alla i BR föreningen har ju en röst så det är nog inte heller alla som kommer rösta ja då det inte gagnar dem på något sätt utan det blir bara störande bygge. Men håller tummarna, förstår att det vore underbart med en terass. Men bryt inte ihop om ni får nej på vägen, det finns många falluckor (been there done that)

  Reply
 • Blir det där ni har köksbordet då?

  Reply