Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | May 12, 2016

Färga brynen hemma- Video!

https://www.youtube.com/watch?v=S1RxIh7M5II
Här kommer en efterfrågad video på hur man färgar brynen hemma. Så alla ni som vill fixa er inför våren och sommaren bör kolla in detta klipp.

Vill ni se fler Skönhetstips så är det bara att prenumerera på min kanal. Knappa in email-adressen helt gratis och få en liten notis så fort ett nytt klipp ligger uppe. 😀

Prenumerera gör ni här! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Färga brynen hemma- Video!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Annica! Toppenbra tips, blir riktigt sugen på att prova själv. Vill passa på att ge dig lite beröm. Hade ingen aning om vem du var när jag började läsa din blogg (genom din frisör) och hade ingen kännedom om ditt deltagande i bigbrother, tänkte bara att du var känd för att du är så kunnig inom skönhet. Under de här månaderna jag har läst din blogg har jag fått bilden av att du är en stark, ödmjuk och hårt arbetande person som inte låter andra definiera vem du är, vare sig utifrån förutfattade meningar om din bakgrund eller utifrån ditt arbete och intresse inom skönhet. Din blogg är jätterolig att läsa, inte bara för alla bra skönhetstips, utan också för att man får följa din personliga resa. Tack för att du gör ett så grymt bra jobb! Ser fram emot att följa din blogg så länge du låter oss läsare vara med.

  Reply
 • Duktig du är med brynen 😀

  Kram<3

  Reply
 • Super bra video och alltid grymma tips! Kram

  Reply
 • Vilken dag när jag nu gick över torget o tittade på rosor fick jag 5 buketter med rosa ok dom var lite tilltufsad men i blev så glad älskar rosor.

  Reply