Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:35 | May 11, 2016

Snapchat!

NamnlösGå in på min snap och få 20% rabatt på ett helt köp!


Wow, vad kul att det var så många av er som kollade in min snap igår! Jag hade besöksrekord. Det som jag gillar med Snapchat det är att det inte behöver vara så himla allvarligt. På blogg och Instagram så behöver det vara på ett visst sätt för att fungera, snygga bilder och bra text. Men på Snapchat får man vara precis som man vill och som man är, det är lättare att bjuda på sig själv och det gillar jag. 😀

Jag har funderat på om jag ska öppna min Snap för en dag, det hade vart kul att få ett ansikte på er som faktiskt följer mig. Tänk om jag skulle sitta i några timmar och bara svara på era snaps, det hade ju vart hur kul som helst eller hur!? 😀

För er som missat, jag heter akaannica på Snapchat. Vad heter ni? 😀


10 kommentarer10 kommentarer om “Snapchat!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 14 300 FÖLJARE NU!

  Reply
 • Älskar dina mystory’s , artiiss heter jag :*

  Reply
 • Reginabellini heter jag! 😀 följer varje dag! 😀

  Reply
 • Åh jag kollade inte snapen, hinner inte kolla runt bland alla appar och grejs som finns haha. 😀
  Fina bilder på dig, du ser så vacker ut.
  Alltså jag kan inte ens det där med öppna upp, fattar noll. haha, är nog för gammal.
  Men jag tror jag heter lamadre.se eller något. :/

  Reply
 • Jag älskar dig och dian blogga på youtube! Jag heter kersrin på snapchat

  Reply
 • discoduckan heter jag 🙂

  Reply
 • Rockabillymysan

  🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Du verkar vara en sådan härlig person. Kollar på din blogg minst 2 gånger per dag. Älskar dig och din blogg. Din youtube kanal då, finns så mycket att säga om det, du är helt fantastisk på det du gör. ÄLSKAR verkligen din blogg och youtube! Du ger så mycket inspiration och verkar vara dig själv.
  Min snapchat är “andis001”.
  Kram en av dina änglar Andrea 🙂

  Reply
 • Du ser ut att vara stark som en björn snyggo 🙂

  Reply
 • Jag heter albanasylka

  Älskar dig skit mycket ❤️❤️❤️❤️

  Reply