Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:28 | May 10, 2016

Rabatt på NA-KD!

P5100650 P5100675Ni hittar toppen HÄR!

Hemma från ett hårt och efterlängtat thaiboxningspass på South Side Muay Thai, jag vet en som kommer att ha träningsvärk de kommande dagarna men det behövdes efter nästan en veckas vila från träningen. 😉 Jag har verkligen börjat se resultat nu av min träning, jag har nog aldrig känt mig så nära rutor förut som jag gör nu och det tycker jag känns jätteroligt. Rutorna är ju bara en stor bonus med träningen, jag är ju bra mycket starkare och snabbare i allt jag gör numera, mina armhävningar känns lättare än någonsin och jag känner mig mycket uthålligare och orkar mer. Bara förra veckan när vi skulle tillbaka med saker till IKEA så orkade jag lyfta en hel jäkla hylla, och jag kommer ihåg när den bars in i vårt hem det var rena rama styrkepasset. Kroppen svarar bra på träningen så ja, jag känner att detta kommer att bli min snyggaste och starkaste sommar hittills. 😀

För er som älskar nätshopping och speciellt NA-KD, nu har jag gjort ett samarbete med dom som ger er en hel del rabatt på sidan. Men för att komma åt denna rabatt måste ni följa mig på Snapchat och där heter jag akaannica. Ni kommer få alla instruktioner där så knappa er in där så kommer det upp vilken sekund som helst! 😉


7 kommentarer7 kommentarer om “Rabatt på NA-KD!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vill så gärna se hemmet, hur snyggt allt är, vet inte om jag har missat husturen men vill se bilder, nyproduktion va? Köket tack, badrum? sovrum allt. 😀 😀 haha

  Reply
 • Finns på min youtube 😀

  Reply
 • Diana..kolla hennes youtube kanal!!!

  Reply
 • Kollade just på BP vad händer det kanske har varit något fel där, idag är du på rätt vägg,
  hoppas det fortsätter,God Natt!

  Reply
 • Ja det gick nog ner under resan till marbella men nu är jag back on track! 😉

  Reply
 • Åh älskar det lilla halsbandet, så snyggt och simpelt! Vart har du köpt den?

  Reply
 • Åh vilken himla fin topp

  Reply