Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:05 | May 10, 2016

Grå i ansiktet

NamnlösHär på bronzer kan du se skillnaden på kall och varm ton. Undvik de kalla tonerna om du inte vill bli grå! 😉

 

Hej! Måste börja med att ge dig all möjlig cred till allt du gör,allt blir bara så bra när du agerar! Följt din utveckling i flera års tid och oj vilken tjej. Jag och många ser upp till dig, vilket inte alls förvånar mig efter allt bevis på vilken underbar människa du är!
Jag har en fråga till dig, jag blir väldigt ofta grå i ansiktet efter att jag tagit på en foundation, och nu menar jag inte bara på bild för vet att du pratar om att det är spf som gör det, utan det är i verkligheten också. När jag använder brun-utan-sol blir det värre och har (jag tror) ganska gul/orange underton naturligt. Blandar jag en ljusare och en mörkare fondation upplevs det bara gråare.. Har du något tips och vad gör jag fel? Kramar

SVAR: Men åh tack snälla du, det värmer så mycket i hjärtat att höra! <3
När man blir grå i ansiktet av en foundation har man helt enkelt valt en för ljus färg, det kan också vara så att det är fel ton. Det låter som att den är för kall i tonen. Men vanligast är att man väljer en för ljus och även om du blandar den så ger den fel ton till ditt ansikte. Så du bör bara hitta en bas som har en ton som matchar din egna bäst.

Kolla om din hud går åt det gula, rosa eller gröna, det är din underton och man vill ha en så neutral/ beige bas som möjligt. Så ibland måste man arbeta med lite kontraster, är man väldigt röd/ rosa i ansiktet så kan en gulare foundation hjälpa till att ge en beigare färg.

När det kommer till brun utan sol kan det vara samma där att färgen är för kall. Faux Tan Från bareMinerals har en väldigt kall ton tex och man kan se grå ut i ansiktet av den. Så satsa på nyanser som är lite mer gyllene så ska du se att det blir bättre. 😉


10 kommentarer10 kommentarer om “Grå i ansiktet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina!!
  Så grym blogg och älskar att du blandar skönhet med privatliv! Helt underbar blandning! 😀
  Jag har en fråga, jag är blond, blåögd men jag har en olivhy alltså väldigt gul/grön i mig själv och på sommaren är det så svårt att hitta ett solpuder som inte alls går i oranget eller för brunt. Har du några tips? Har frågat runt hos några makeup artister på olika märken men dom slår ändå åt det för orangea hållet. Har du några tips?? Kram! Och tack igen för en grym blogg!

  Reply
 • Åh vad kul att du gillar den! 😀
  Kolla dior, dom har väldigt bra nyanser när det kommer till foundations och gillar du mineralprodukter så kolla in bareminerals, tex light eller medium beige 😉

  Reply
 • Kan du någon gång ha en dag då vi får skriva o ställa frågor
  Skulle vara kul.

  Reply
 • Det är bara att fråga på 😉

  Reply
 • Såhär får du GARANTERAT massvis med följare till din blogg

  Reply
 • Du som kan träning: vilka övningar borde man göra, och hur borde man göra dom, för att komma åt yttre delarna av rumpmusklerna? Alltså “groparna” på sidan av skinkorna (OBS! Naken rumpa på länken!) http://i.imgur.com/j9uPv.jpg Vill liksom fylla ut dom, så rumpan ser rundare ut, och inte så “kantig” som på bilden.

  Reply
 • Du, jag har samma problem med groparna. Men sidolyft och tunga marklyft och såklart squats med tunga vikter ska tydligen göra susen för rumpan. 😀

  Reply
 • Tusen tack för bra och snabbt svar! 😀

  Reply
 • åh jag älskar sånt solpuder, bästa som finns, en liten touch mitt i sommarens färger. 😀 Love it. Har en jättesnygg från YvesRocher just nu, pärlemoraktig, så grymt fint.

  Reply
 • Härligt! 😀

  Reply