Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:44 | April 30, 2016

Kvällens thaiboxning

P4300750
P4300760Oj vad sent det blev, men det är ju lördag. 😀

Vi avslutade denna dag med ett thaiboxningspass som kära Wörkout– Pischa höll i, hon är så duktig på det så det var kul att hon körde ett pass med oss men eftersom man använder fotlederna väldigt mycket när man ska gå upp på tå i sparkar och knän så blev jag lite stel i dom efteråt… Men nu blir det en tidig kväll för imorgon ska vi iväg på en typ äventyrshike. Alltså vi ska gå en lång typ hinderbana i Rio Verde, vi kommer att bo i våtdräkter i flera timmar, simma i grottor, hoppa från små klippor och sådana häftiga saker och det ska bli så kul. Vi har alltså en ledig dag från träning men vi kommer ändå att aktiveras med detta och det är så bra initiativ av Pischa och Pamela att ta iväg oss på sådant här.
Som ni vet älskar jag äventyr så jag ser ju verkligen fram emot detta men jag blir lite nojig med tanke på att min mage vart lite ur balans. Denna bana tar ca 5 timmar att genomföra när vi är så många vilket betyder att om jag blir skitnödig så får jag försöka att hålla mig eller skita ner mig…Herregud alltså. 😀 Men jag har ätit bra ikväll och vi kommer att få en bra frukost imorgon så att vi kommer klara av banan utan magproblem. Så det blir en tidig morgon, kl 6.45 åker vi iväg så nu är det dags att sova! 😀

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här