Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:26 | April 30, 2016

Bergslöpning

P4290424Detta hjälpte mig så mycket igår! Jag var så trött och seg men efter en skopa av denna så var jag pigg som en lärka! Denna PWO sticker inte i kroppen, man blir inte skakig eller yrslig av den. Den är god och gör det den ska! Ni hittar den >>HÄR!P4290427P4290428 P4290437 P4290459 P4290470 P4290534 P4290542 P4290496 P4290502 P4290570Hej på er!

Idag är det lördag och här på campet håller Mike i något som heter Saturday Slaughter, bara namnet får man ju respekt för! Så jag är lite nervös men jag vet ju att jag klarar av det, jag är så pass vältränad att jag inte dragit mig ur något ännu… Eller jo löpningen igår.

Jag kände av knäna ganska snabbt och det är löpningen som jag fruktar mest på måndag då vi ska köra hela banan som är en löpning i däck, trappor och på tunnor över vatten. Hinderbana, combat zone, hinderbana igen och sedan löpning 4km. Mina knän kommer att vara så trasiga… Men det är tur att jag har någon veckas ledighet när jag kommer hem innan träningen sätter igång igen. 🙂

Till er som tror och kommenterar att träningen inte är bra för kroppen och liknande, tro mig dom vet vad dom gör här. Kroppen klarar av mer än man tror och för att bli bättre inom träningen måste man puscha sig hela tiden, göra tuffare grejer annars står man och trampar på samma ställe och får inte andra resultat. Och ni som säger att man har en manlig kropp för att man har muskler bör öppna sina ögon! Muskler är snyggt, sexigt, muskler är nice. Så är det!


19 kommentarer19 kommentarer om “Bergslöpning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Ja håller med muskler är snyggt vad bra kämpat o jätteviktigt o ha bra skor i fick hälsporre för golvet var hårt där vi gympa ajaj tog lång tid innan det blev bra.

  Reply
 • Där har du en ide till video du kollar träningskläder på stan
  O skulle vara kul med du kollar in smink tex body shop.

  Reply
 • O kanske du o marcelo besöker hundstallet j är bra på o tipsa.

  Reply
 • Träning är bra för kroppen,träning är bra för alla….skador och förslitningar kommer kanske men det är värre att inte träna alls….jag gillar stoooora muskler på killar 😉 men själv försöker jag att hålla mig lite mer slimmad o tonad =D….du ser frisk och hälsosam ut och det är ju det som betyder ngt i slutänden !!!…..ha en bra tid i Marbella ,här hemma firar vi Carl-Gustav idag =D

  Reply
 • Jag tror all träning är bra men att det är individuellt vad som passar också. Tror också att alla orkar olika. Tror man måste lyssna på sin egna kropp. Om du mår bra och inte har skador titt som tätt så ja, kör på, du mår ju bra. En annan kanske hade fått skador här och där hela tiden, ja då är det inte rätt träning för den personen. För då är det något som gör att man inte tränar rätt och fullt ut.

  Sen är väl det en smaksak gällande muskler. Jag älskar muskler, men i rätt proportion till ens kropp. Tycker inte att det är snyggt med bodybuilder tjejer tex, inte min smak sen får väl alla tycka olika. Jag är inte rädd för muskler, vill ha muskler, det är snyggt och sexigt som du säger. Men lagom är bäst, jag vill inte vara lika stor som min man, nej tack. Men vill heller inte se ut som en räka. haha

  Så det jag vill säga till både bloggare och läsare är att alla har olika smak, allt är relativt, allt är från individ till individ. Kan vi inte bara få tycka hur fan vi vill fast med respekt? 😉

  Reply
 • Jo visst bra man tycker olika o respekterar det men en del här bara sin egen röst.

  Reply
 • Till alla som inte tränar,för att få en vacker och hälsosam kropp så krävs Blod Svett o Tårar. Annica you go girl!!

  Reply
 • Håller ej med 3 gympapass i veckan o nyttig mat bra svett ja men inte blod eller tårar. Då blir det nog på elitnivå.

  Reply
 • Yeah!

  Reply
 • Och förresten, vilken tur att du tipsade om PWO!! För jag behöver ett som man inte mår illa av och blir yr av. Stickningarna gör inget men vill inte må illa eller bli yr. 😀

  Ska kolla upp denna. 😀

  Reply
 • Denna är super!

  Reply
 • Hej! Snart är det ju sommar och har alltid lika svårt att hitta en solkräm för min hy. Så jag undrar om du vet ifall en fuktkräm med solskydd är lika bra/skyddande som en vanlig solkräm? Får lätt dålig hy av alla solkrämer (även dom som ej täpper till) och min favorit fuktkräm från basiderm har spf 30, skyddar den lika bra som en ”vanlig” solkräm med spf 30?

  Reply
 • Ja alla vet nog att man måste pressa sin kropp för att det ska ge resultat, men när du skriver att din kropp säger stopp å att dina knän är trasiga låter det inte skitbra att fortsätta, du kanske klarar det nu men inte kan springa om ett halvår.. men du vet ju självklart vad som känns bäst för din kropp,. Tråkigt att du alltid tar illa upp å går i försvar när man skriver i all välmening

  Reply
 • Sen att du ens kommenterar den personen som sa att du ser ut som en man, det bevisar ju bara att du tar åt dej på ett sätt,. Skit i sånna korkade kommentarer..

  Reply
 • Fantastiska bilder Annica! 🙂

  Reply
 • Super inspirerande blogg! Tack för att du finns Annica. Du sprider ett härligt budskap.

  Reply
 • Oj är det många som kommneterar att träning är dåligt?? Blir jag ju lite fundersam över! Jag tror att fler skulle behöva träna mer för det har så många fördelar, man blir starkare, piggare och mår mycket bättre! Jag tränar som en investering för framtiden! Jag vill leva längre och orka jobba hårt! Och ju mer tränad man blir ju hårdare måste man träna för att bli starkare!! Blir så inspirerad av din träning! Du är så duktig!

  Reply
 • Exakt! Jag tror att de som inte är insatta vet hur mycket kroppen pallar.

  Reply