Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:16 | April 29, 2016

Gamla stan!

P4280183Mina fina espadrillos är från Madlady.se.P4280196Churro-time!P4280193 P4280195 P4280207Min älskade lilla Åsa!P4280212

Halloj!

Jag, Åsa och Emma sitter i Miramar bara för att jag ska få jobba, hur gulliga är inte dom!? Dom har alltså kört mig hit och under tiden jag jobbar så går dom runt och shoppar lite.

Idag har min kropp sagt ifrån. Vi startade dagen med cirkelträning med Mike och det var ca 14 stationer tror jag som vi körde två varv, mellan vissa övningar var det 1 minut av köttande på mountainclimbers, pushups, burpee- pullup och -suicidehill. Då kände jag av mina muskelfästen vid triceps så jag fick lägga mig och massera dom ett tag. Sedan efter lunchen så gick jag och lade mig och sov i några timmar, jag var så sliten, jag hörde inte ens när mitt alarm gick och det brukar aldrig ske men det är ett tecken på att min kropp är trött.

Sedan så hade vi ett tufft löparpass med WörkOut i bergen men jag fick så ont i knäna så jag fick lunka lite på sidan om så dom inte är helt förstörd inför måndagen så vi ska kötta hela hinderbanan och 4km löpning.

I övrigt är min mage väldigt kass, allt bara rinner igenom mig trots att vi äter hur bra och nyttig mat som helst och är noga med att dricka mycket vatten. Men det är ju bara för att kroppen har fått sig en rejäl chock efter dessa hårda pass. Men det är kul, så jäkla kul! Jag älskar detta och njuter varje dag och känner mig stolt över vad jag presterat.


8 kommentarer8 kommentarer om “Gamla stan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tur inte alla vill köra skiten ur kroppen ..man lever bara en gång då ska man ta vara på det fina i livet..varje minut är viktig..du har blivit fanatiker ..synd på så fin tjej..men din sak ..tycker synd om dig i alla fall…åren går fort.

  Reply
 • Men om magen är knas och det rinner rakt igenom kan ju inte kroppen ta upp näring!!! Då spelar det ingen roll hur nyttigt du äter. Hoppas verkligen att du börjar lyssna på din kropp. Menar inget illa men du har bara en kropp.

  Reply
 • Härliga bilder! 😀

  Reply
 • Kan vara en typ av magsjuka/magbakterie du fått? Om allt kommer ut så fort så tar knappast kroppen upp någon vätska eller näring.
  Var rädd om dig.

  Reply
 • Allså du har spårat ur med träningen, du börjar mer och mer ur som en man!

  Reply
 • precis detta jag funderat på när man åker på en sån träningsresa, hur bra är det egentligen för kroppen att pressas på det sättet, att inte få återhämta sig. känns som att det blir för intensivt för kroppen och då kan man nog dra på sig skador vilket inte är så kul i längden.. Du är ju väldigt vältränad och van att träna och till och med din kropp säger ifrån!! Ta hand om dig<3

  Reply
 • Men vad det ska gnällas och ifrågasättas.
  Skulle tro att de som håller i campen har full koll på hur deltagarna mår. Så även Annica.
  Sandra, till dig kan man bara skratta åt din kommentar. Annica är vältränad och har en snygg kropp. Finns ingen manlighet över huvud taget.

  Reply
 • Härliga bilder.

  Reply