Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:24 | April 27, 2016

Nybörjare inom träning!

1439884911-9793 1439884904-9793Hej Annica!
Måste börja med att säga att du inspirerar mig så oerhört mycket gällande träningen.
Just nu så är jag sugen på att utvecklas inom min träning och kanske testa på crossfit, hur började du? och har du tips på några bra ställen i Stockholm som erbjuder någon typ av nybörjare introduktion eller kurs? Jag tränar ca 5-7 gånger i veckan på gym och trivs med de men skulle vara roligt att testa något nytt och jag tror att crossfit skulle passa mig. Känner att min kropp behöver något annat inom träningen
Tacksam för svar
Ha det superbra fina du!
Kram Victoria

SVAR: Hej på dig Victoria!
Åh vad glad jag blir att höra det, det är alltid kul att inspirera till något bra! 😀

Jag gick en nybörjarkurs med några andra som jag kände för att testa på. Just crossfit var nog inte riktigt min grej utan det är vissa delar inom crossfit som jag gillar och tycker är bra. Det finns många nybörjargrupper i Stockholm och jag gick den på Crossfit Medis. Det som är viktigt att tänka på är att kolla så instruktören inte bara är crossfitinstruktör utan även PT. Det är många som bara tar en snabb utbildning för att sedan kunna öppna en crossfitbox men under den kursen får man inte lära sig kroppens anatomi, hur den fungerar, vad man bör tänka på vid skador mm och det är därför det är så mycket skador inom just crossfit.

Men jag kan varmt rekommendera Crossfit Medis, väldigt bra och tydliga instruktörer! 🙂


5 kommentarer5 kommentarer om “Nybörjare inom träning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skulle verkligen vilja testa det är såå stort här i New York men jäkligt dirt också tyvärr :O

  Reply
 • När blir du PT så man kan ta lektioner av dig då?! Längtar! 😀

  Reply
 • Crossfit låter kul. Synd kroppen krånglar för mycket för att köra nått sånt.

  http://djurfamiljen.se/

  Reply
 • Hej Annica!
  Kan inte du snälla ge några nybörjartips för oss som inte har kommit igång med träningen alls…
  Rör på mig väldigt mycket på jobbet men känner att det inte räcker. Vill gärna bli av med fettet som samlas på magen samt bli lite mer “fast” liksom.
  Så hur ska man börja med träningen? Vill helst inte träna på gym för då måste jag pendla 1 timme (har inget gym nära hem & jobb) men har närhet till naturen om det hjälper haha..
  Sååå tacksam för svar!!
  Kram

  Reply
 • Just dessa inlägg ger så mycket inspiration. Fortsätt! Kika gärna in på min blogg och psykisk och fysisk hälsa.

  Reply