Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 27, 2016

L´Orèal Glam Bronze Cushion De Solei

P4180289På senare tid har det kommit en våg av cushion foundations (foundations i dosor) men eftersom sommaren närmar sig så har L´Orèal lanserat Glam Bronze Cushion De Solen, en blöt bronzer i dosa. Formulan är superlätt och man behöver inte alls ta mycket för att det ska ge färg till ansiktet. Den är simpel att arbeta med och jag gillar verkligen resultatet man får av denna produkt för det blir väldigt naturligt.

Sedan tycker jag att det är en perfekt “sommarprodukt” eftersom många minskar makeupen något inför sommaren och bär endast bronzer och mascara. Det som är bra med denna är just att det är en “blöt” produkt för svettas man så rinner den inte av på samma sätt som ett puder annars gör och den är lätt att bättra på under dagen om det skulle behövas. Så denna fick följa med mig till Marbella! 😉

Pris: 199krNamnlösFöre och efter med Glam Bronze Cushion De Solei. Visst blev det naturligt och bra!? 🙂P4180291 P4180293 NamnlösfJag duttade svampen en gång i dosan.P4180296Sedan duttade jag ut produkten i ansiktet till det smälte in väldigt bra, superenkelt att få till ett bra resultat!P4180298


6 kommentarer6 kommentarer om “L´Orèal Glam Bronze Cushion De Solei”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här