Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:10 | April 27, 2016

Bättre frukost i samarbete med AXA

P4240176 Namnlös P4240185

God morgon på er!
Vi kom fram till ett så soligt Marbella och som jag hade förvarnat er för så är inte Internet det bästa, det är nästan lika med noll… Men jag klev upp runt 6 imorse för att kunna arbeta någorlunda bra. 🙂 Vi har redan haft vår första träning och den var brutal. Vi gick igenom hela hinderbanan vilket tog strax över två timmar så mina fingrar har gjort så ont hela natten men det är bara att härda, det är ju bara i en vecka. 😉

Man säger att frukost är den viktigaste måltiden på dagen och det finns en anledning till att man säger det. Får du en bra start på dagen så blir ofta resten av dagen grym och startar du den med en god frukost så har du energi hela dagen. Kroppen fungerar som en bil, har du ingen energi kommer du ingenstans och kroppen behöver energi för att kunna fungera så bra som möjligt.

Jag personligen älskar att äta yoghurt och flingor till frukost, det är så gott och sedan går det även snabbt att sno ihop. Men tyvärr så innehåller de flesta goda flingorna massa socker vilket jag försöker undvika så mycket som möjligt. Så ni kan ju gissa vem som blev glad nu när AXA kommit men en så god granola utan tillsatt socker! 😀 Den är baserad på havre som är naturens superfood och rik på mineraler och antioxidanter och eftersom den är fiberrik och innehåller 100% fullkorn så får man även en bra mättnadskänsla.

Granolan innehåller en hel del frukt och bär så den är full av smak och faktiskt så är den inte bara god att äta till frukost utan perfekt att ha på kvarg eller en acaibowl som mellanmål! 😉

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Bättre frukost i samarbete med AXA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ser friskt och gott ut!

  Reply
 • Vad roligt att du gillar den. Det är nämligen min sambo som tillverkar den och även jag jobbar på det företaget

  Reply
 • Det är ju ett samarbete med företaget.

  Reply
 • Men det är alltså socker i den? Bara från frukten ell?

  Reply
 • Inget tillsatt socker betyder inte att den är sockerfri,som du skriver så innehåller frukten en hel del och så lär det vara en hel del kolhydrater i denna och kolisar blir till socker när de spjälkas i magen…..så vill man ha ngt sockerfritt så går denna produkt bort!

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Åh vad gott, och lyxigt, det ser ut! =)

  Reply
 • Ser helt fantastiskt härligt ut! Gillar den gigantiska koppen, vart är den köpt? ÄÄÄlskar!!!!!

  Reply
 • Den har jag faktiskt fått 🙂

  Reply