Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:25 | April 19, 2016

Lakritsfestivalen!

Samlingsbild Lakritsfestivalen 2016

 

Hör upp alla lakritsälskare!

I helgen så går Lakritsfestivalen av stapeln i Annexet vid Globen! Det är världens största laktitsfestival och förra året drog tillställningen till sig hela 11 000 besökare. På plats hittar du massor av lakritsprodukter i olika former som kommer finnas att provsmaka och köpa, även möjlighet att delta och se massor av lakritsinspirerande aktiviteter så som trolleri, ballongmagi, chokladfontäner, sockervadd, festivalkocken Douglas Spiik, uppträdanden och mycket mer!

 • När/Var: 23-24 april på Annexet vid Ericsson Globe i Stockholm
 • Tid: Lördag 10-18,  Söndag 11-18
 • Info: www.lakritsfestivalen.se
 • Entré: 145 kr (Barn under tio år går gratis i målsmans sällskap)

Ni kan vinna biljetter till denna festival genom denna enkla tävling som ni hittar>>HÄR!

Så har ni inget inbokat detta helg så skaffa din festivalbiljett >>HÄR! 😀

 

Sponsrat inlägg.
>>Läs mer!

7 kommentarer7 kommentarer om “Lakritsfestivalen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Annica!
  Jag har ett sånt jäkla problem med min hy som jag har försökt lösa på alla möjliga olika sätt men INGET fungerar så jag vänder mig till dig i hopp om en lösning. Jag har ganska fet hy i ansiktet, speciellt i t-zonen men det är framför allt kring hårfästet och vid öronen som jag får mest finnar. (Området mellan tinningen och början på öronen är värst). Det kommer nya precis hela tiden fast jag använder headset på telefonen och undviker att röra mig själv i ansiktet. Jag slarvar lite med hudvården när jag inte använder smink men annars så är jag noga med rengöring, ansiktsvatten, serum och kräm för fet/kombinerad hy från SkinPlan. Jag vet inte vad jag gör för fel och när jag försöker klämma dem så blir det sår och fula ärr. Jag använder BareMinerals smink.

  Jag vet inte vad jag ska ta mig till längre och det påverkar verkligen min vardag eftersom jag helst vill ha uppsatt hår men då syns alla “defekter”. Snälla hjälp mig. Jag skulle uppskatta det till tusen! <3

  Puss och kram från mig <3

  Reply
 • Hej fina du!! jag bara undrar om du skulle kunnat fixa ett inlägg om bra setting sprays, foundation och concealers. Skulle verkligen behöva lite tips!! Kraam

  Reply
 • Se över stavningen!

  Reply
 • Varför inte skriva vad som är felstavat??

  Reply
 • Hej Annica
  Vi är några tjejer som skall upp till Stockholm om några veckor och vi hade tänkt att ta en ” Beauty dag ” med bla soldusch , sitter och kollar runt nu på massa olika salonger i Stockholm men är ju såååå många.
  Kan du rekomendera någon salong som är bra ?
  Ha en fin kväll 🙂

  Reply
 • Miss Fancy Spraytan i Skanstull!

  Reply
 • Rubriken är felstavad!!!

  Reply