Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | April 6, 2016

Få tjockare hår!

P4060415 P4060446 P4060450
Igår när jag duschade så testade jag ett nytt schampo och balsam samt en produkt som skulle göra att håret kändes tjockare och fylligare. Som ni vet är jag alltid skeptisk till att testa nya produkt som lovar sådana saker eftersom man brukar oftast inte känna någon skillnad. Men jag testade, applicerade denna Thicker-produkt i handdukstorkat hår och fönade in den. Jag tyckte att mitt hår kändes stadigare om ni förstår var jag menar men jag orkade inte tänka så mycket på det där och då för jag var så trött och lade mig.

Imorse när jag vaknade och såg mig själv i spegeln då tänkte jag verkligen på mitt hår. Alltså det kändes verkligen stadigare, stabilare, alltså stråna kändes mer rejäla än innan. Jag har typiskt skandinaviskt hår med strån som är så tunna att du knapp kan se dom med blott ögat typ. Men denna produkt gör verkligen skillnad. Jag skulle inte säga att mitt hår fått mer volym men det känns tjockare och tåligare, nästan som att man tagit tio av mina hårstrån och satt ihop till ett enda.

Beskrivningen var såhär: En ljuvlig kräm som ger en känsla av tjockare, livfullare hår samtidigt som den vårdar och ger fukt. Vision Thicker ger en mjuk, härlig känsla till håret med volym samtidigt som den definierar, separerar och ger kontroll över håret.

Jag skulle inte säga volym men jag håller definitivt om att den separerar stråna bra och att håret känns tjockare. Så ni som är med om att ert hår trasslar sig ofta, prova denna produkt. Tvätta håret rent, applicera denna kräm i handdukstorkat hår och föna in den samtidigt som du borstar igenom håret. Du kommer märka skillnad! 😀

Pris: 150ml, 185kr >>HÄR!

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!


10 kommentarer10 kommentarer om “Få tjockare hår!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh att få tjockt hår är ju en dröm, naturligt tjockt alltså, inte med fejkhår men tyvärr så tror jag inte på något därute, det kanske finns något som fungerar men inget som är wow och på allvar för då hade det väl konturerat ut ALLT som redan fanns och än har jag inte hittat någon sådan produkt. Men innan man hittar de mirakelprodukterna har man väl lagt ner flera tiotusen på att testa olika saker. :/

  Det jag däremot gillar min din blogg är att du får testa, du är ärlig och därmed kan man ta beslut på om man vill ha produkten eller ej. 😉 superfint hår.

  Reply
 • Vilket schampo kan du verkligen rekommendera? Jag vill minnas att du för inte så länge sedan tipsade oss om något schampo och balsam som luktade kokos och att det kostade en rimlig slant, vet du vilket jag menar? Om du vet, rekommenderar du det fortfarande? Mina flaskor från TIGI börjar ta slut och är sugen på att prova något nytt efter över ett år med samma schampo (samma flaska också )

  Ha en fin dag Annica,

  Reply
 • Det var Lee Stafford Coco Loco! Har den hemma, tycker riktigt bra om den! 😀 vill man lägga lite mer tycker jag (även om jag inte är Annica haha) Redken, Joico och Kevin Murphy gör bra grejer! 🙂

  Reply
 • Tack för tipsen Alexa 🙂

  Reply
 • Bra tips jag har tunt hår men många strån alltid bra om man hittar produkt som funkar .

  Reply
 • Vad använder du för schampo vanligtvis? Jag har börjat använda Maria nilas och innan använde jag ett från Yves Rocher som är utan sulfat och silikon. Till en början tyckte jag d blev mycket bättre men efter några dgr tycker jag håret blev flottigt igen nästan direkt. Vad ska man egentligen använda?

  Reply
 • Hej fina du! Tänkte på en sak, dina bilder ser alltid så proffsigt tagna ut, men hur gör du när du tar bilder på dig själv tex den ovan? Tar du med självutlösare eller tar du kanske hjälp av Marcelo? Skulle vara kul att veta hur du får till dom, själv hade jag aldrig lyckats ta bilder på mig själv ensam hahah.
  Tack för en superbra blogg och youtubekanal, du är bäst<33

  Reply
 • Jag tar typ alla bilder själv, detta är med en självutlösare. 🙂 Sedan arbetar jag lite med dom i lightroom 🙂

  Reply
 • När det står att det “innehåller affiliate”, innebär det då att du fått produkten skickad till dig och blivit ombedd att recensera den av företaget?

  Reply
 • Nej, det är sponsrade inlägg. Jag har fått den hemskickad utan krav, sedan väljer jag själv om det är något jag vill skriva om. Jag gillade den här produkten och därför valde jag att skriva om den. Sedan länkar jag till vilken sida jag vill. 🙂

  Reply