Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | March 31, 2016

After WörkOut!

Jag håller på att fixa mig för fullt för idag blir det lite event och möten i stan. Jag ska möta upp Daniel eftersom vi ska iväg på en rolig Ben&Jerry´s grej, det ni. Kameran och vlogg-kameran är med så ni kommer att få se hur roligt vi kommer att ha det. Sedan ska jag på ett möte som jag verkligen sett fram emot. Ni vet ju hur mycket jag älskar träning, hälsa och kost!? Och ni kanske har förstått det men jag tar upp detta ändå, det är så att jag älskar att fördjupa mig i olika ämnen och framför allt utbilda mig. Jag tyckte inte om att plugga i skolan men när jag får välja de ämnen som jag är intresserad av då kan jag plugga hur mycket som helst för när jag är intresserad och det är kul ja då lär jag mig.

Jag har utbildat mig till makeupartist för att jag älskar skönhet och makeup men min passion för träning och kost är lika stor och förutom att jag dagligen får så många frågor kring detta ämne så är det något jag vill lära mig mer av så därför kommer jag att…. trumvirvel… UTBILDA MIG INOM TRÄNING OCH KOST! 😀 Eller ja, jag ska på ett möte om det idag så jag får ett hum om vad det krävs från mig, vad jag behöver veta om utbildningen och så. Det som jag verkligen tycker är så kul med detta är att jag äntligen kommer kunna hjälpa er som har så mycket frågor kring träning, kost och hälsa och faktiskt veta vad jag snackar om.

Så ja, tada, dagens stora grej. Vad tror ni? 😀

Här kommer i alla fall en härlig bildbomb från gårdagens otroligt roliga träning med WörkOut! Och mina träningskläder är från Kari Traa, ni hittar dom >>HÄR!


P3300012P3300021Vi arbetar väldigt mycket tillsammans för att ha en bra gemenskap i gruppen, något som Pischa verkligen lyckats med!P3300113 P3300105 P3300135 P3300151 P3300279 P3300274Alltså vi har alltid så här jäkla roligt när vi tränar! 😀 

Och eftersom det är så kul brukar jag alltid stanna kvar efter passen för att chilla, leka och testa lite nya saker. Och Pischa hade en grej som vi var tvungen att testa och ja, ni kan så på bilderna hur det gick. 😀
IMG_8343-2Vi hamnade i alla möjliga konstiga ställningar. Denna bild är från Pischas.se.IMG_8348-2Asså ahahahaha! Även denna bild är från Pischas.se.P3300334Hmm, hur ska vi göra detta?P3300336Fokuserade!P3300337Alltså gud, jag ser så bajsnödig ut. Tar i för kung och fosterland. 😀IMG_8323-2Och vi klarade det! Hur? Ja det är en karamell ni får suga på. 😉 Bilden är från Pischas.se.

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

16 kommentarer16 kommentarer om “After WörkOut!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men det är ju helt perfekt. Har väntat länge på att du ska utbilda dig inom träning och kost.

  Reply
 • Ja jag känner att det är något jag vill men jag måste få det att gå ihop med bloggen.. 🙁

  Reply
 • Absolut! Det måste kunna kombineras. För sluta med bloggen får du inte. 🙂

  Reply
 • jaa vad bra att du ska göra det! lycka till 😀 //www.nouw.com/jcortes

  Reply
 • Tack! <3

  Reply
 • Wow vad duktiga ni är!
  Jättekul verkligen att du ska utbilda dig inom detta. Det passar dig eftersom du ändå håller på mycket med sånt. Det ända jag undrar är hur du har tid med allt samtidigt? Ta inte ihjäl dig

  Reply
 • Exakt det är det som är problemet, att få det att gå ihop 🙁

  Reply
 • Åh jag önskar att det fanns något liknande upplägg på träning i Göteborg. Gått på crossitinspirerade cirkelpass ett tag nu med dedär verkar så kul! Inget du vet något om?

  Reply
 • Nej tyvärr inte… Du får komma hit och träna med oss varje gång 😀

  Reply
 • får man fråga vad du har för storlek i tightsen? hur är de i storlek! de är supersnygga verkligen!!

  Reply
 • Xs har jag i dom 🙂

  Reply
 • Good for you! Känns nästan som det är mer din grej än make up, du jobbar ju inte som make up artist ändå, å det hade du nog om du verkligen brann för det.. så hälsa å träning känns nog helt rätt:D

  Reply
 • Jag är mer intresserad av skönhet som hudvård, kropp och hälsa än makeup skulle jag säga 🙂

  Reply
 • Gäller att man inte har gaser i magen när man skall utför sån här träning 😀 😀 😀 haha! Tänk vad pinigt att lägga av en fjärt usch näö det finns ju inte på kartan! HAHAHAHA! (taskig prutthumor.se, jag vet) 😀

  Reply
 • Utb inom kost å träning är nog en jättebra idé, speciellt som du verkl brinner för detta å får så mkt frågor. Vill passa på att tipsa dig om bloggen jonasbergqvist(punkt)se. Han bedriver precis den typ av tänk å utb som jag tror skulle passa dig perfekt. Info om utb hittar du på paleo-institute(punkt)se eller via hans blogg.
  Tack för all inspiration å livsglädje som du delar med dig av varje dag.

  Reply
 • Hej! Tycker det är väldigt intressant att läsa om när du tränar, det gör mig väldigt inspirerad! Jag var mycket aktiv innan men jag har fått ganska mycket problem med mina fötter. Jag funderade på om du har några tips på övningar som tränar hela kroppen utan att man behöver använda fötterna speciellt mycket? Övningar som man undviker att belasta fötterna för mycket.

  Reply