Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:58 | March 30, 2016

Fint mjukisset!

NamnlösMjukissetet hittar ni >>HÄR!


Åh jag blev lite less så här på eftermiddagen. Jag var på ett möte med en kille som heter Poppe och Anchisa som några av er känner igen som Fobi, vi har en grej på g här i vår som jag tror kommer att bli superkul och första grejen blir ev av i april eller maj. Så håll öron och ögon öppna. Efter det så åkte jag till polisen för att jag skulle hämta ut mitt pass, jag tittade in när dom stängde så när jag kom dit fem över fyra och skulle gå in så ställde sig en polis mitt i gången, drog igen dörren samtidigt som han sa “vi har stängt”. Jag fattar, jag var sen, fem minuter också men ibland tänker jag om det har möjlighet att hjälpa folk efter stängning och han bara gjorde sådär för att ha ville hem eller hade han ingen möjlighet att hjälpa mig. jag skulle ju bara hämta ut mitt pass. När jag jobbade i butik och slutade 19 så stod jag ändå kvar och servade alla kunder i butiken till dom hade handlat klart. Och kom det någon inrusandes precis när jag skulle trycka ner gallret så hjälpte jag ändå för jag tror verkligen på karma. Nåja, jag hoppas att han gjorde sådär för att han inte hade möjlighet att hjälpa mig och inte för att han inte orkade. Jag får komma någon annan dag.

Nu måste jag rusa till WörkOut men innan dess vill jag bara visa upp mitt fina mjukisset som äntligen kommit från MadLady.se. Marcelo har väldigt många set mjukiskläder eftersom han alltid byter om direkt när han kommer hem, han skulle aldrig sätta sig med jeans han haft på stan tex i soffan pga bakterier och han tjatar jämt på mig att byta om när jag kommer hem och äntligen kan jag göra det och ändå känna mig fin. Jag har annars gått runt i Marros kläder eller träningskläder men nu har jag ett fint mjukisset som jag kan gå runt i och kommer någon över känner jag mig ändå välklädd för det. 😀

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

34 kommentarer34 kommentarer om “Fint mjukisset!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • så snyggt

  Reply
 • Det är superfint!

  Reply
 • Nu vet inte jag om du var inne i själva byggnaden/hos polisen eller utanför. Men är du inne hos dem någon minut över deras arbetstid, så tycker jag det är dumt av honom att göra så. Annars så tycker jag man ska anpassa tiderna.

  Men mjukissetet var assnyggt! Hade man sådan snygg kropp som dig skulle man med vilja köpa en sådan 🙂

  Reply
 • Jag var inne i byggnaden och skulle gå in till “luckorna” där dom sitter…

  Reply
 • Stackars Marcelo..kan inte va lätt o vara så petig.Står han med ombyte till kompisar som sitter i soffan . Inte konstigt han är stressad för ingenting.Tur man inte har det så…huaaa

  Reply
 • Ja verkar jobbigt men vi är alla olika.

  Reply
 • 🙂

  Reply
 • Fast jag förstår honom lite för det är så mycket baciller på tunnelbanan tex och jag sitter ganska ofta på dom sätena och det är inte så.. fräscht.

  Reply
 • Hej fina Annica . Jag har en fundering, jag provade propud chocklad . Jätte god! Som vanlig pudding:) Men nu undrar ja hur nyttig den egentligen är? Ja förstår att det inte är super nyttigt men plus för att det är mycket protein i den. Och utan tillsatt socker Kram

  Reply
 • Har du testat vanilj och karamell? Dom är mina favvisar! Dom är nyttigt som snacks, alltså istället för gottat på fredagkvällen. Jag själv brukar även ta en efter träningen för den innehåller inte alls så mycket socker så jag själv tycker att den är okej. Jag äter kanske två tre i veckan 🙂

  Reply
 • Fint! Men ser kanske inte så mysigt å bekvämt ut?:)

  Reply
 • Det är så mysigt och mjukt!

  Reply
 • Nä vad jobbigt att komma dit och så stänger dom

  Snygg dress. Särskilt när man har en sån platt & fin mage som du. Men jag personligen klarar inte plagg som har borta delar , tex mage ellet rygg eller en bit av armen, för jag börjar frysa & tycker det känns obekvämt. Men som sagt det var väldigt snyggt

  Reply
 • I know, jag borde kollat tiden!

  Hård träning lönar sig men man ska klä sig i det man känner sig bekväm i, med platt eller inte platt mage! 😉

  Reply
 • Supersnygg men jag skulle inte känna mig bekväm i den… Möjligt om man har en sån grymt fin mage som du, fin kropp, ja då kanske. Men att gå omkring med magen så bar är inte min grej längre. 😀 😉 Men fin var den 😀

  Reply
 • Nej vi alla har ju olika smak. 🙂

  Reply
 • Vad är det med dig och att komma sent till ställen? Detta är inte första gången du skriver om dessa typer av scenarion.

  Reply
 • Det är väldigt sällan jag blir sen till saker. Jag blir aldrig sen till möten! Men det har hänt att jag blir sen till sådana saker som jag annars inte hade bokat in, tex detta.

  Reply
 • Tog du bort mitt inlägg att jag tyckte synd om M .det är ju sjukligt finns terapi för sånt.Tänker mest på de som läser vad du skriver o ska hem till er…måste ju ha ombyte..

  Reply
 • Den kommentaren står ju visst kvar. LÄS!!

  Reply
 • Nej :O

  Reply
 • Sådan extrem bacillskräck är inte friskt.

  Reply
 • Fast det är otroligt mycket skit på tunnelbanor och bussar…

  Reply
 • Jaaaa 30 000 så nu blir det en till vloggvecka!! Sååå roligt 🙂

  Reply
 • GAAAAAAAAAAAAAAH HELT GALET! Nu måste jag ladda kameran! 😀

  Reply
 • Tycker det är normalt att man byter om när man varit ute och kommer hem. Och har man vita soffor kan man ju vara lite försiktig när man ska sitta i den. Sen behöver det kanske inte gå till överdrift. Men det tycker inte jag att det gör.
  Ja du Annica med din fina kropp kan ha en sån mjukisdress. Skitsnyggt på dig.
  Nog 17 har han polisen kunnat hjälpa dig med att få ut ditt pass….ingen service där inte. Dåligt!!

  Reply
 • Ja alltså om man tänker efter så är tex sätena på tunnelbanan rätt så äckliga och sedan sitter vi i vår soffa med rena kläder, kanske inte så fräscht…

  Reply
 • OMG vilken “ass” du har fått av all din hårda träning! (busvislande emoji) 😉

  J.Lo släng dig i väggen! 😀

  Reply
 • Snyggt!

  En uppriktig fråga – hur gör ni med gäster som kommer i sina smutsiga byxor? Lägger ni ut sittunderlägg?

  Jag nojar själv över de vidriga t-banesätena (hua) men har inte riktigt löst det med gäster. Så i dagsläget kan jag inte mysa i våra soffor då det känns ofräscht när man vet som är på dem :(!

  Reply
 • Man kan ju lägga ut en pläd på soffan som man sedan tvättar

  Reply
 • shit va snyyyyyggg!! 😀 måste handlas! // http://www.nouw.com/jcortes

  Reply
 • Vilken storlek har du?

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag väger 60 kg nu och är 165 cm lång, vill gå ner några kg för att tighta till mig lite, har nämligen alltid vägt runt 55 men har lagt på mig endel nu..
  Om man vill ha något jag kan byta ut mot vanligt ris & pasta, vilket är det bästa alternativet med minst kalorier i?
  Är det tex råris, fullkornsris, fullkorns bulgur eller ska man sluta med det helt eller vad rekommenderar du?
  Tycker även frukt och bär är så gott och det hjälper mig att hålla mig borta från socker, men läste att kvinnor ska skippa socker om dem ska ner i vikt för det är så mycket fruktsocker i? Skulle du kunna hjälpa till lite med mina frågetecken.. är så vilsen kring detta 🙂 Tacksam för svar!!!

  Reply
 • Så fint mjukisset! Hur var det i storleken? 😀

  Reply