Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 29, 2016

Vårnyheter från Viva La Diva!

P3282161Här kommer Viva La Divas Vårnyheter 2016! Vad tycker ni? Det som jag alltid gillat med det här märket är att priset är så bra, det är ett bra budgetmärke som jag själv använde mig av när jag var yngre. Jag kommer ihåg första läppstiftet jag köpte, det var från Viva La Diva och det var i färgen beige såklart. 😉
NamnlösbefafHär har ni före och efter med Viva La Divas produkter.
P3282176Make It All Better Concealer, kommer färgerna Ivory, Warm och Sand

Pris: 95kr. Finns >>HÄR!
NamnlösfTjocka i konsistensen och heltäckande.NamnlösögaAtt lägga den under ögat fungerade inte så jättebra, den är ganska tjock i konsistensen denna concealer så jag skulle rekommendera er att använda denna till att täcka tex finnar. Under ögonen måste man ha en lätt flytande foundation.P3282163Contour Yout Beauty är ett contouringkit med sex olika färger i för att kunna forma ansiktet. Två shadingfärger, tre highlights och ett rouge.

Pris: 249kr! Du hittar produkten >>HÄR!NamnlösshadeFöre och efter med contouringkitet.P3282178Eyebrow Fine Liner kommer i tre färger, Sombra, Mitad och Solo.

Pris: 75kr. Du hittar dom >>HÄR! aNamnlöshJag tycker att det är ganska svårt att få till ett snyggt bryn med denna typ av produkt för att den har så svårt att fästa på huden ibland. Jag föredrar hårda pennor eller crèmer. NamnlösbrynFöre och efter brynpennan.NamnlösjSnygga highlighters! Pink Silver för en ljusare hud och Warm Gold för en lite mer solkysst. Så med andra ord, en för vintern och en för sommaren. 😉

Pris: 119kr. Du hittar Pink Silver >>HÄR! Och Warm Gold >>HÄR!P3282199Voila! Mascara och foundation från ett annat märke.

Jag är nominerad i Årets Beautyblog, Årets Träningsblogg samt Toppblogg på Fienst i Finest Awards 2016. Rösta gör ni—–> HÄR

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

10 kommentarer10 kommentarer om “Vårnyheter från Viva La Diva!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • verkar vara jätte bra smink! tusen tack för tipset, kanske blir av att pröva deras produkter =)

  Reply
 • Riktigt fina grejer, känns som att dom verkligen satsat mer på sitt märke. Skulle kanske köpa några produkter och testa 😀

  Reply
 • Jag har överlag svårt att få färgen att fästa i mina bryn. Har glest med strån så det är mycket hud jag målar på. Förstår att det kan spela in. Har du tips på hur jag bäst gör?
  Har både Brow Wiz från Anastasia, denna tusch från Viva la Diva och en penna från Lumene.

  Reply
 • Så fin du är Annica!
  http://erikalindgren.com/

  Reply
 • vilken färg har du på concealern som du testade? 🙂

  Reply
 • sand 😀

  Reply
 • Men åh vad fint det blev, måste kanske prova några av produkterna! 🙂

  Reply
 • Jag har synliga rynkor under ögonen, är endast 23 år så är ganska jobbigt för mig faktiskt. Jag undrar ifall du vet om man kan spruta botox under ögonen? Hade tänkt göra botox i pannan men har inte hört/sett någon som gjort under ögonen så vet inte om de går..

  Reply
 • Känns som dom blir bättre o bättre för varje år 🙂

  Reply
 • Det verkade ju faktiskt bra det couteringkittet!

  http://www.missjennie.se

  Reply