Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | March 29, 2016

STUDENTEN!

unnamedSnart två månader kvar, de lyckligaste nu måste vara studenterna för denna tid går så jäkla fort alltså! Jag kommer ihåg när jag själv skulle ta studenten, de sista månaderna var de bästa för de gick så snabbt och det hände så mycket roligt runt om. Tänk att det är sju år sedan jag tog studenten, förstår nu hur gammal jag är då? 😀

Jag vet att jag i alla fall var stressad inför studenten och beställde min klänning typ veckan innan så mitt tips är att ta tag i saker redan nu, som klänningar. Hellre att du har den för tidigt än för sent för då har du även tid att byta om du hittar en annan du vill ha. Jag tror ingen vill stå på dagen D utan klänning! Så här kommer tips på lite klänningar som passar bra för studenten eller om man vill vara extra fin i sommar. 😀

Mina personliga favoriter är Nr.3 och Nr. 6. 😀

Namnlösa1. HÄR // 2. HÄR // 3. HÄR // 4. HÄRNamnlöss5. HÄR // 6. HÄR // 7. HÄR // 8. HÄR

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

4 kommentarer4 kommentarer om “STUDENTEN!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååh, veckorna innan studenten sväva man på moln! Så himla kul.
  Jag hade hög feber på min student så missa hela utekvällen/natten. Sjukt tråkigt för man får inte tillbaks tiden!

  Reply
 • Åh längtar tills jag får ta studenten! Jag gillade nr. 4 mest 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Ska ta studenten i år och även gå balen så tänkte om du kunde tipsa om hur man ska sminka sig just inför balen, vad man ska tänka på och vilket smink du skulle rekommendera på bloggen? Har följt din blogg sedan BB tiden och du är en stor förebild för mig när det gäller skönhet och även träning! Har sätt hur duktig du är när det gäller sminkning så tänkte att du vore den perfekta personen att fråga när det gäller detta! Så hade varit super kul om du hade kunnat göra ett “inför balen” inlägg! 🙂

  Reply
 • Jag ska också ta studenten i år och du får gärna tipsa om olika skor som passar! Både med och utan klack 🙂

  Reply