Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | March 29, 2016

Manikyr hemma!

P3282202Startar dagen med lite manikyr här hemma. Mina nagelband har vart så himla torra på sista tiden så jag kände att det var dags att pyssla om dom lite extra. 🙂 Det jag använde under min manikyr var ett litet handbad med såpa, nagelbandspeeling, nagelborste, nagelbandsolja, nagelbandscreme, en buff-fil och en vanlig och sedan lackade jag med bas-, färg- och topplack.

Depends Triple Active Kit som jag använder hittar du >>HÄR!
Poleringsfilen hittar du >> HÄR!
NamnlösLägg händerna i ett litet varmt handbad i ca 5-10 minuter. Sedan lägger du nagelbandspeelingen på nagelbanden och låt verka i ca 7 minuter. Sedan borstar du av det med en nagelborste under rinnande vatten. Efter det filar du formen på nageln med en vanlig nagelfil samt polerar du nagelytan med poleringsfilen så den är jämn och fin. Tänk på att våga fila ner naglarna, det är inte snyggt att ha tre långa naglar och resten korta! 😉 Efter det smörjer du in nagelbanden med nagelolja. På det så smörjer du in nagelbanden med crème och låt det sjunka in. Sedan kan du lacka naglarna om du vill med bas-, färg- och topplack! 😀
P3282210Inte den finaste färgen jag burit på mina naglar men vad fasen. 😀

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

4 kommentarer4 kommentarer om “Manikyr hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • J undrar om det där tillskottet du tar i pulver som gör att man blir piggare vad det heter macca eller något o var jag kan köpa det tror det kommer från Latinamerika o ja du skrivit att man blir piggare o vill gärna prova.

  Reply
 • Hej! Förlåt att jag undrar, hoppas du hade en bra dag igår tråkigt när du inte berättar tycker jag det är trevligt också. Annars är din blogg jättebra och det är roligt när du vloggar. Ha en trevlig vecka.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • skiiit bra tips !:D

  Reply