Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:54 | March 28, 2016

Lördag på en måndag?

P3210015 P3210018Nyttigt pannkakskit >>HÄR<<


Hej på er!
Gud det känns som att det är lördag idag bara för att många är lediga, så himla skönt med litesovmorgon! 😀

Jag har pillat med mina citrusväxter på morgonen, alltså jag kommer snart ge upp. Jag ringde en blomsteraffär igår och frågade hur jag skulle göra och jag har gjort allt som hon sa förutom att jag inte givit dom någon näring så jag ska springa till blomsteraffären vid mig och köpa lite sånt. Funderar även på om jag ska ta med mig plantorna så att dom verkligen få se hur dom ser ut för dom kanske håller på att dö av en annan orsak?

Vi startar dagen med pannkakor, yummie! Kan man starta dagen på ett bättre sätt? Don´t think so. 😀 Sedan måste vi åka och handla så att vi har mat i några dagar framöver. Btw, fick även ett mejl att jag var nominerad i Social Media Mässan i kategorierna Årets Hälsoprofil och Årets Skönhetsprofil. Ni kan lägga en röst >>HÄR<< om ni vill. Man klickar i de man vill ska vinna och sedan är det klart! Tack på förhand! <3

Nu måste jag väcka Marro, han får inte sova bort den här fina dagen! 😉

Innehåller affiliate.
>>Läs mer!

11 kommentarer11 kommentarer om “Lördag på en måndag?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Blir bananpannkisar här, så lyxigt och gott! Hoppas du lyckas rädda citrusplantorna! :* kram!

  Reply
 • Min erfarenhet av citrusväxter är att de tappar blad men att de kommer igen. Behöver inte betyda att växten är död.

  Reply
 • Kan vara så att ditt träd blev utsatt gör kyla när du fick det. Av vad jag sett så vetkar trädet ha kvar några blad längs ut på grenarna. Är det så så ska du bara fortsätta ta hand om det. Blir grenarna bruna o torra ja då kan man räkna med att den inte går att rädda.
  Placera växten ljust och se till att den inte torkar ut, men övervattna ej. Håll ut, du kommer få ett fint litet träd.

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Du med! 😀

  Reply
 • Hej Annica!
  Den gröna bomberjacka du har, vart är den köpt! Vet att du berättat det innan men jag hittar inte det någonstans. Ha en bra dag/kväll!

  Reply
 • Hej!
  Här hittar du den, kostar bara 399kr:http://blfa.me/c/9Hbf6bJb

  Reply
 • Mums så gott!

  Reply
 • håller med om citrusträdet att jag hoppas att de klarar sig…här där man ska kunna rösta går inte att trycka på för du har inte gjort de till en länk.

  Reply
 • Du har nämnt på din snapchat att du har den inne i badrummet. Det kan ju vara så att växten inte trivs inne i badrummet, där blir det ju väldigt fuktigt vid duscharna och sedan normalluft igen. Prova att sätta den där det är ljust, tex i tv-rummet vid ett fönster eller liknande. Kramar!

  Reply
 • Jag har flyttat den till vardagsrummet. 🙂

  Reply