Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:24 | March 24, 2016

IsaDora Big Bold Mascara Super Volumizing

P3210068

Kära läsare! Fick precis ett sms om att jag ska iväg på Guldtuben, shit jag som hade planerat in thaiboxningen ikväll. Men ja, Guldtuben är ju inte varje kväll men jag har ju inget att ta på mig… Fasen då. Jaja det löser sig. Medan jag springer runt som en galning här hemma så tänkte jag tipsa er om en billig och bra mascara som är lätt att bygga volym med. 😀

IsaDora Big Bold Mascara Super Volumizing har en otroligt krämig och fyllig formula samt en fluffigare fiberborste med mixade korta och långa strån som gör det lätt att få produkten att fastna på fransarna. Konsistensen gör också att den är lätt att bygga så ni kan se på bilderna nedan hur jag har lagt ett och två lager, vilken skillnad det blir. Så alla ni som är på jakt efter en mascara som man lätt får volym med bör testa denna! 😀

Pris: 14ml, 159kr 135kr >>HÄR
Namnlösl

 

Inlägget innehåller affiliate.
>>Läs mer!

4 kommentarer4 kommentarer om “IsaDora Big Bold Mascara Super Volumizing”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vår Skapare har restaurerat sin kalender och sina sabbatsdagar för den som vill leva efter
  alla budord, att bli som Honom och få evigt liv, meningen med livet. Här får ni Hans profets
  hemsida, som leder till evigt liv. Om ni inte lever efter alla budord kommer ni dö, det är bråttom,
  det är allvar, ingenting är viktigare i livet. 96,66%av jordens befolkning kommer dö i december i år, bara 3,33% kommer överleva då vår Skapare häller ner sin vrede över alla syndare, bli en av dom som vänder om och får leva.

  http://www.repairingthebreach.info

  Med vänliga hälsningar
  /Wictor Anesten – lärjunge av sanningen

  Reply
 • Min favorit mascara. Ja den gillar jag nu åker jag till Blåkulla o festar!!

  Reply
 • Wow vilken skillnad det blev. JAg har testat den men för mig blev det inte alls lika bra.

  Reply
 • Vaf använder du för foundation? Kan fu inte skriva ett inlägg om det 🙂

  Reply