Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | March 11, 2016

GA-DE Mascara

P3100054 Namnlös-2 P3100053 P3100040

Okej den här mascaran heter egentligen GA-DE Designer Lashes Lash Multipla Length & Volume Mascara Black… Vem fasen döper en mascara till detta? 😀 “Hej! Jag skulle vilja köpa GA-DE Designer Lashes Lash Multipla Length & Volume Mascara Black, har ni den inne?” Gud alltså! 😀

“En mascara som ger omedelbar volym med en intensiv svärta och definerade och fylliga ögonfransar. Den ger dramatisk längd, fyllighet och skulpterar fransarna för maximal effekt. Borsthåren fångar upp varje frans och separerar dom för ett klumpfritt resultat. Den krämiga och byggbara formulan innehåller en blandning av intensiva och svarta pigment samt aganolja som ger näring och stärker fransarna”

Trots att namnet var väldigt knepigt så måste jag bara säga WOW vilken bra mascara, denna mascara var verkligen något i min smak och ja den håller allt den lovar. Vid första svepet på mina fransar kände jag att detta är en grym mascara. Du kan välja att få fransarna att se så mjuka och naturliga ut genom få drag och vill du ha ett mer fylligt och målat resultat är det bara att bygga upp volymen och det går hur bra som helst. Separationen är grym, konsistensen är grym, den smulade inte alls under hela dagen trots att jag målat flera lager och jag säger bara det- denna mascara är grym! Min favorit på väldigt länge! 😀

Pris: 175kr
Finns bland annat på eleven.se


6 kommentarer6 kommentarer om “GA-DE Mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh den verkar jätte bra! 😀 tack för tipset!

  Reply
 • Den var otroligt bra, jättefina fransar tycker jag. Men håller med gällande namnet, herreguuuud vad långt namn!! hahaha

  Reply
 • Finfint resultat! En fråga om maskara. Min hamnar oavkortat under ögat. Inte som smulor utan som sot. Jag pudrar inte under ögonen (dels är jag så torr och dels så är jag rynkig som det är där redan pga ålder) och förstår att det kan spela in. Skulle problemet kunna avhjälpas med vattenfast maskara tro?

  Reply
 • Det blev supersnyggt 🙂 Namnet var inte det enklaste

  Reply
 • Den ska jag testa! Men gud vilket namn, man riskerar att bryta tungan

  Reply
 • Hej! Jag hittade den tyvärr inte på eleven.se och inte heller på google. Vart ska jag fortsätta att leta? Kram

  Reply