Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | February 19, 2016

För fyra år sedan!

“Alltså OMG, hennes största dröm är att bli en rik svensk Hollywoodfru”

Idag är det hela fyra år sedan jag lämnade mitt pick och pack i Östersund och klev in i Big Brother. Tänk att jag har spenderat hela fyra år med Marcelo, fasen vad tiden går fort!

Det här är något som jag alltid kommer att ha med mig för detta var verkligen en resa för livet. Jag och mitt ex hade det inte så bra, jag sökte till ett program som jag verkligen ville vara med i, jag kom med och drog. Jag hade inge aning om att jag faktiskt skulle träffa en kille som jag skulle bli så förälskad i som jag blev i Marcelo. Det var verkligen vid första ögonkastet som jag föll för den här killen.

Visst hade vi det som en berg och dalbana där inne, vi älskade varandra, vi hatade varandra, visste inte vart vi stod och visste heller inte vad som skulle ske efter dessa dagar inlåsta från verkligheten. Vi både gjorde bort oss men vi klarade oss ur det tillsammans och idag är jag lyckligare än någonsin.

Än idag får jag frågan om hur det var därinne och helt ärligt så är det bland det bästa jag gjort. Tänk att vakna varje dag, inte veta vad som ska hända och vara så exalterad över kommande uppdrag. Alla dessa dötimmar kommer man inte ihåg för att det var så mycket annat som var roligt! Nej man blev inte psykiskt störd, det är bara en bortförklaring för folk som gjorde bort sig. Och nej man fick inte klaustrofobi för varje dag kändes huset större och man hade alltid något att göra ändå. Det fanns människor till allt och man hade alltid någon att prata med. Jag älskade det och ångrar det inte en endaste sekund, det var ett av mina bästa val i livet att lämna mitt gamla liv och börja ett nytt.

Jag har fortfarande kontakt med en hel del människor som jag var med under dessa 106 dagar. Vi kanske inte hörs och ses varje dag men vi brukar i alla fall försöka att hålla kontakten på något vis och det känns jättebra! Jag skulle aldrig kliva in i BB-huset igen, jag skulle aldrig riskera det jag har idag för mitt liv är fantastiskt! Däremot, om jag hade möjligheten att spola tillbaka tiden och göra om det på så sätt hade jag nog gjort det. Då hade jag kanske gjort lite andra val och tänkt till lite extra därinne men annars är jag ändå nöjd över min insats. Jag var 21 år gammal, osäker och kom från en liten by. Det där var det bästa som kunde hända mig där och då.

De bästa veckorna var första fram till jag åkte till Danmark, de första fem för vi hade det så roligt hela tiden och jag älskade att ha de människorna där och då omkring mig. Hade ni velat vart med i Big Brother? 😀


15 kommentarer15 kommentarer om “För fyra år sedan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har velat vara med i Big Brother sedan 2003 ungefär.. Men jag har både man och 3 barn och det skulle bli för jobbigt att vara borta från dom så länge.. För jag skulle ju såklart vara kvar till finalen 😉
  Jag älskade BB när ni var med!

  Reply
 • Har jag varit singel…eller i alla fall utan barn så skulle jag lätt ha varit med. Om konceptet varit som när du var med. Definitivt inte som senaste omgången.

  Reply
 • Åh vilken nostalgi! I vilket avsnitt kommer Marcelo in?

  Reply
 • Nej men j tittade på varje avsnitt. Mina kompisar gjorde inte det men jag sa o det är det bästa man kan se så det var en spännande tid för oss tv tittare o jag gillade dej hela tiden hihi ha en kul helg.

  Reply
 • Jag mena jag gilla din stil o nu har du bloggen som är så bra.

  Reply
 • Så kul att kolla tillbaka!

  Reply
 • Shit vad fort åren går. Tycker inte det var längesedan man satt klistrad framför Tvn och kollade på er 🙂

  Reply
 • Kan du kanske gästblogga hos Matcelo nu när han är borta hans blogg behöver verkligen det nu

  Reply
 • Wysteria testar mask som ni fick prov från Daisy dagen. Den ska jag unna mej dyr men vilket resultat jättebra fr skin city.

  Reply
 • Hej finaste, älskar bloggen. Undrade vad det spelet hette som ni spelade på din My story när du var med dina tränings tjejer för någon dag sen och om du har några andra tips på vad man kan göra om man träffas ett gäng ibland
  Puss och kram

  Reply
 • Vart kan man se på biggbrother avsnitten från när ni var med? 🙂

  Reply
 • Så himla bra det var. Vart sugen på att se igen. Du var så bra
  Men alltså Hanna W var så udda, så rolig på något vis. Visst är hon inte riktigt sådär i verkligheten, utan för huset? Fast det kanske du inte vet

  Reply
 • ja

  Reply
 • Hej! Jag undrar lite frågor om jag skulle få länka dig i min nya blogg, du är en stor inspirationskälla.
  Jag undrar även om du skulle vilja länka min blogg inom hälsa, då jag blivit frisk från anorexi och vill nå ut till andra som ser allt annat med livet än att vara sjuk.

  Reply
 • Hade varit riktigt kul att vara med där.

  Reply