Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:23 | January 31, 2016

Rumpträning!

P1310320 P1310325 P1310326 P1310333 P1310331 P1310334 P1310335 P1310337 P1310340

Så jag och Marcelo mötte upp Pischa på Sats Sporthallen på Fridhemsplan, Marro skulle köra mage medan vi tränade rumpa. Är det någons ass jag vill ha så är det Pischas, den är så rund och fast och ja den skulle passa bra på mig. 😀 Så hon visade mig bra övningar för rumpan och trots att det väldigt jobbigt så nöjt jag när det kändes för det kändes verkligen på rätt ställe.

Vi började med att promenera i maxad uppförsbacke i en kvart i 6km/h sedan blev det mycket fokus på att just träffa rätt istället för tungt. Det var övningar som att kliva upp på en hög box och pressa upp det andra benet i taket, bulgariska utfall, press ut med gummiband och ja verkligen sådana övningar där jag kände att nu kommer min rumpa växa. Jag tycker att det är nice att ha en stor fyllig rumpa och jag vill gärna ha lite mer former på kroppen. 🙂

På vägen hem så handlade vi så att vi kunde göra fiskgrytan jag fick äta hos Pischa för ett tag sedan, den var så himla god och såklart healthy så den ska vi äta ikväll. Jag är så glad över att vara hemma så jag kan laga nyttig mat. 😀

Btw för er som fortfarande funderar på att följa med på Träningsresan till Marbella, det är två platser som släppts till resan. Mejla gärna mig om ni är intresserade för detta är verkligen något jag rekommenderar om man vill komma igång med träningen. Det var det som ändrade min livsstil och så att jag kom igång med träningen på riktigt!


10 kommentarer10 kommentarer om “Rumpträning!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här