Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:52 | January 31, 2016

Sammanställning om min resa!

P1290303
Har fått mycket mejl om att jag ska göra en sammanfattning om min resa till Key West och det kommer, jag lovar. Och jag kan redan nu säga att mitt första besök i USA kunde liksom inte bli bättre. Jag har fått uppleva en ganska soft sida av USA skulle jag säga, livet i flippflopp, softa kläder, härliga människor och en hel del Key Lime Pie. Men don´t worry, jag kommer inte missa att informera er om det jag vart med om. Kom även ihåg att kolla i min resekategori för där kan ni se det mesta vi gjort under denna resa!

#SeizeTheKeys kan ni kolla in på Facebook och Instagram. 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här