Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:54 | January 19, 2016

Få godis hem i brevlådan!

P1120001 P1120003 P1120004 P1120006Den bästa prenumeration jag skrivit upp mig på, Ec-go!


Jag sitter i väntrummet hos tandläkaren eftersom jag ska på en undersökning och ev laga lite hål. Det ilar något fruktansvärt i min ena framtand och det ser ut som att det är en liten bit som falltid av där och det skulle jag vilja rätta till i så fall. Är det något jag är noga med så är det bland annat mina tänder. Jag hade tandställning från att jag var 16-18 för att jag hade sådana här vampyrtänder och jag hatade dom. Jag sa det till tandläkaren att jag ska ha tandställning även om dom ansåg att det var ett “skönhetsfel” och tillslut satt dom in en kostnadsfritt. Det hade annars landat på 24,000kr om jag inte minns fel och skulle det vara så att jag skulle fått betala skulle jag gjort det, jag är så glad över att jag tog tandställning för jag gillar verkligen mina tänder. 🙂

Jag tyckte heller inte att det var jobbigt att ha räls, det var så många som hade det så jag sket i, höll inte för munnen när jag pratade eller drog för överläppen när jag skrattade. Jag visste att jag skulle få ha den i två och sedan slippa den för resten av mitt liv. 😀 Så är det så att ni har möjligheten att få tandställning så tveka inte, det är så värt det i slutändan och sedan tycker jag att det är lite charmigt ändå. Ja men ni vet, det fastnar lite mat i den, man dreglar extra mycket, läspar, är det inte fantastiskt!? 😀

Efter mitt besök ska jag möta upp Marcelo mfl för vi ska på bio. Jag har tagit med mig min Ec-gopåse så jag kan hålla mig borta från godis. Alltså jag är så taggat på att äta nyttigt nu för att jag börjar verkligen få magrutor. Dom syns ibland, speciellt på morgonen och det är ett tecken på att det jag gör just nu hjälper. Så thank god for Healthy snack from Ec-go! 😀


17 kommentarer17 kommentarer om “Få godis hem i brevlådan!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Denna reklam är sjukt jobbig… Slutar läsa bloggar direkt då jag ser sånt.

  Är det värt att tappa läsare pga något snuskigt “godis”?

  Reply
 • Då kan du inte ha många bloggar att läsa.

  Reply
 • Hejsan Annica!
  Jag tänkte du som är så nyttig av dig kanske kan ge lite tips? 🙂
  De e såhär att jag efter 2 kids äntligen ska komma i lite bättre form, visst vet jag hur jag ska göra osv men sötsuget på kvällen de är något jag måste hitta ett substitut till så har du några tips kanske? (:
  / 23 åringen som försöker bli nyttigare 😉

  Reply
 • Jag har ett grymt tips! Köp ett chokladprotein, mixa en skopa med 0,5dl mjölk, tillsätt en banan och fyra isbitar. Voila, då har du din egna chokladpudding. 😀

  Reply
 • Hej Annica! Jag har funderat länge nu och undrar i vilken ordning jag ska använda min ansiktsrengöring? Är det så att man börjar med att skrubba ansiktet och sen går på med ansiktsmask och sist ansiktsrengöring eller är det tvärtom? Haha hoppas du förstår, kramar!!! :):)

  Reply
 • Först rengöring, du vill inte peela runt massa smuts i ansiktet. 😉
  Så rengöring, peeling, mask och sedan dun hudcreme. 🙂

  Reply
 • Spännande, älskar godis, men chips ännu mer. Tänk om man kunde få hem det? Affärside någon? 😀

  Reply
 • Du kan göra egna chips, googla på typ göra egna nyttiga chips så får du garanterat någon träff! 😉

  Reply
 • Jag tog bort min tandställning idag, och jag är 28 år. Efter att min framtand hade flyttat på sig så besluta jag att skaffa tandställning igen. Nu är dom raka igen

  Reply
 • Hur känns det? 😀

  Reply
 • Har du något tips på nån bra produkt som förhindrar eller tar bort ringar/mörk under ögonen? Gärna något som är ganska smidigt 😉
  Kram 🙂

  Reply
 • Concealer är det bästa! Mörka ringar kan vara genetiskt eller bara att man sovit, ätit och druckit dåligt. Så en bra concealer som tex Helena Rubinstein eller Clarins. 🙂

  Reply
 • Älskar Raw Bite! Säskilt cashew är riktigt god.

  Reply
 • Jaså 😀

  Reply
 • Så smart 🙂

  Reply
 • åh vilket perfekt litet paket att få hem 🙂

  Reply
 • Vad smart, det där måste jag testa. Såg riktigt gott ut 🙂

  Reply