Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:12 | January 15, 2016

Finest Awards 2016

1427357589-6101image56image55 1427361534-6079
I mars smäller det igen, då är det dags för Finest Awards 2016 och för er som inte är så insatta i bloggvärlden -detta är vår stora after work, vår alldeles egna Oscarsgala där vi är så festfixade vi bara kan bli, där vi får spåra om man vill det och bara rocka loss. Detta är vår egna kväll där vi bra kan släppa allt och ha kul tillsammans, som jag längtar efter denna kväll!

Förra nyåret så var ett av mina mål att vinna ett pris, vilket ni gjorde möjligt för mig. Det här var så helt sjukt, jag vann tex mot Kenza och Linda Hallberg i denna kategori och det är väldigt stort för mig. Linda är typ Sveriges bästa makeup artist och Kenza ja hela hon strålar ju skönhet men är dock ingen skönhetsbloggare men det var ändå stort för mig och eftersom jag ledde galan blev detta så fel. Jag visste ju inget om vinnarna plus att jag hade inte förväntat mig detta så jag hade liksom inte chansen att få ge ett tacktal eller så, men ni kanske läste det på min blogg dagen efter. 🙂

Nu är det som sagt igång igen, nu kan man rösta. Alla kategorier ligger uppe på Finest hemsida och jag skulle bli så glad om ni ville stötta mig i detta och rösta fram mig som en av de nominerade. “Årets Beautyblog”, “Årets Toppbloggare på Finest”, “Årets Träningsblogg”? Upp till er. Vill även tacka er på förhand om ni lägger en röst! <3

NI GÖR ER RÖST HÖRD HÄR!
1452691869-11625


6 kommentarer6 kommentarer om “Finest Awards 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har nu röstat på dej lycka till!!

  Reply
 • Röstat såklart 🙂

  Reply
 • Har röstat och kommer fortsätta 🙂 Vad fin du var i kväll. Såg bilden på Instagram 🙂

  Reply
 • Självklart jag jar röstat!
  Den bästa och enda blogg jag läser 🙂

  Reply
 • åh håller tummarna! så vacker du var där <3

  Reply
 • Vilken kategori skulle du bli gladast över att vinna??

  Reply