Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 28, 2015

Biotherm Skin Best Liquid Glow

PC280206 PC280214 PC280222

Jag har testat en ganska så ny produkt från Biotherm som jag fick av Marcelos mamma som också är väldigt insatt i skönhetsbranchen. Hon tyckte att jag skulle testa denna torrolja från Biotherm som lanserades ganska så nyligen, det är Biotherms första torrolja och den kan användas på ganska så många olika sätt. Jag själv blandar min ansiktscreme med någon droppe av denna innan jag applicerar det i ansiktet för att få lite mer lyster men också för att ge huden mer fett och göra den mjukare. Denna produkt är alltså helt fantastisk för oss torrisar som annars flagnar lite lätt i ansiktet eller bara känner att huden känns lite för liten ibland.

Jag får min fukt från hudvården men denna olja kompletterar det feta, det som är närande för huden. Man blir inte glansig och fet i huden utan bara väldigt mjuk, len och man får en härlig lyster. Vill man kan man även blanda en liten droppe med sin flytande foundation för att ge huden en lättare täckning och som sagt mer lyster. 😉

Så ett litet tips till alla er torrisar där ute, addera en torrolja till er hudvård för att huden ska bli mjuk och smidig.

Pris: 30ml, 395kr

10 kommentarer10 kommentarer om “Biotherm Skin Best Liquid Glow”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • 19 år och väntar mitt första barn, in och kika på bloggen! 🙂

  Reply
 • Får bli nästa inlöp. Är så torr i huden denna årstid

  Reply
 • Måste så ta och testa denna, låter som en jättebra produkt 🙂

  Reply
 • Den är så härlig!

  Reply
 • Till att börja med vill jag tacka för en jättebra blogg! Och så till min fråga… Jag har stora problem med finnar på ryggen (nästan ingenting i ansiktet). Det mesta är ärr, men det kommer nya finnar hela tiden. Vad kan jag göra? Har hört att balsam på ryggen kan orsaka finnar så jag försöker undvika att skölja ur håret längs ryggen. Någon särskild produkt du kan rekommendera? Hur ofta ska jag skrubba? Solarie hjälper en del men vill helst inte sola för ofta då det är skadligt…

  Reply
 • jag tar upp denna fråga i bloggen <3

  Reply
 • Apoteket har torrolja i märket vichy superbra och billigare.sprayflaska till både hår kropp o ansikte bästa jag köpt.

  Reply
 • Härligt!

  Reply
 • […] annan stor skönhetsfavorit är en torrolja som jag vet att Annica Englund bloggade om för länge, länge sen. Min hud blev så mkt mjukare efteråt […]

  Reply
 • 😀

  Reply