Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | December 1, 2015

Kommer hem till detta!

IMG_9419IMG_9417
Flygresan gick hur bra som helst! Så fort vi satt oss på planet somnade jag, sedan vaknade jag till när middagen kom in och efter det ville jag sova igen men det var så svårt. Jag satt inte alls bekvämt och då kom jag på att lilla jag får ju plats på golvet så Åsa och Pischa kunde fläka ut sig på våra säten medan jag kunde ligga raklång på golvet med filtar och kuddar och så sov jag i ungefär 9 timmar, värsta lyxen! 😀

När jag kom hem så kastade jag mig i Marros armar och kröp ner i sängen och mös en stund. Sedan så visade Marro mig detta, vår nya lägenhet. Medan jag var i Thailand så har Marro vart på visning för en trea, en nyrenoverad vindsvåning. 10 min innan jag skulle hoppa in i taxin i Phuket till flygplatsen så fick jag ett sms av mäklaren att Marcelo var tvungen att ha en fullmakt från mig så han kunde skriva på själv så vi fick stressa för att leta skrivare men allt löste sig. Så den 22 feb så flyttar vi till denna fantastiska lägenhet, jag kommer äntligen få mig en rejäl walk-in closet då vi kommer att göra om ena sovrummet till en garderob. Lägenheten är väldigt modern men har fortfarande balkar i taket, badrummet är helkaklat, den har jacuzzi och en stor glasdusch. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, det finns vinkyl, ismaskin på kyl, spottar överallt ja alltså den är väldigt modern och fin. Det känns så kul och nu har vi verkligen något att se fram emot! 😀

Nu ska jag gå igenom alla brev som kommit hem och just ja, det är 1 dec vilket betyder att min julkalender sätter igång. Varje dag fram till den 23e kommer jag ha en härlig lucka kl 10:30 så det får ni inte missa. 😀


6 kommentarer6 kommentarer om “Kommer hem till detta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha en bra dag 🙂 och välkommen hem till Sverige igen 🙂

  Reply
 • tack!

  Reply
 • Åh det låter ju som en toppenlägenhet! Kul för er

  Reply
 • OMG vad kul !! GRATTIS, shit vad kul att komma hem till det. Att få veta att ni snart flyttar också, det är ju inte långt kvar. Shit vad kul det ska bli att se bostaden. Vad glad jag blir för er skull, vet ju att ni letat ett tag nu. 🙂

  Välkommen hem. <3

  Reply
 • Akta glasgrejerna i flytten 😉

  Reply
 • Åh vad roligt med en ny lägenhet. Själv har vi precis fått vårt bygglov inför kommande husbygge 😀

  Reply