Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:25 | November 30, 2015

I mitt handbagage

PB300914 PB300915Skriver bra info på The Shacks vägg. 😉


Vi sitter nu på The Shack och ska äta vår sista lunch, jag har vart lite seg idag på förmiddagen det trycker lite i min skalle men jag är glad att det “bara” är det. Några av oss har vart lite dåliga under resan men det är väldigt vanligt att man blir det när man åker till Thailand. Dom har en helt annan bakterieflora än vad vi har och vissa är med känsliga än andra. Jag har klarat mig från att bli väldigt dålig, magen har vart lite ur balans men den är på banan igen så förhoppningsvis kommer flygresan hem gå bra! 🙂

Två veckor har gått fort och för första gången på länge känner jag mig väldigt nöjd med min packning. Jag har typ använt alla plaggen som jag tagit med, nästan alla skor (ej klackar eller loafers) och hårprodukterna har räckt precis. Det enda som jag skulle packar ner en större storlek av skulle vart tandkrämen. Trodde den jag hade med skulle räcka men igår kväll och imorse fick både jag och Åsa snylta lite av Tanja. 😀

Jag har packat ihop nästan alla mina saker och det som jag alltid har i mitt handbagage (förutom pass, öronproppar, tandcreme, tandborste etc) är rengöringsservetter, två olika nässprayer då en hjälper mot täppt näsa och den andra är en näsolja. Ansiktsmask som man kan sova i då den återfuktar bättre än en crème under flygresa. Bodylotion så jag kan smörja in hela kroppen på väg hem så jag inte börjar att flagna pga torr hud och en fuktspray som jag sprayar i ansiktet lite då och då för att åkterfukta huden ännu mer.


1 kommentarerEn kommentar om “I mitt handbagage”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har det redan gått 2 veckor !? Vad snabbt tiden har gått. Vad kul det ska bli att se dina resultat av den här träningsresan!! 😀

    Reply