Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:20 | November 30, 2015

Då skiljs vi åt…

IMG_8174Det var en person som hjälpte oss ta bilden, hon ville bara ta en bild och på den hann Pischa blunda…

Hej allesammans! Första flygturen gick hur bra som helst, vi satt och skrattade mest hela resan och nu har vi suttit i loungen och chillat med lite mat, dricka och snacks innan vi alla skiljs åt. Det har vart en så rolig resa och det är nu när vi skiljs åt som man känner hur mycket man kommer sakna alla! Rebecka flyttar till Stockholm inom kort så henne kommer man träffa på en del, Caisa kommer att komma och hälsa på så snart hon kan och det får inte dröja alltför länge! 😀

Alla som har vart med på resan har vart så olika och alla har bidragit till sin bit av kakan, alla är så härliga på olika sätt så ja, ja kommer definitivt sakna att ha så många människor omkring mig!

Det här är något som jag alltid älskat, att ha mycket folk omkring mig för man har alltid roligt. Som i BB, när jag var i Marbella, Australien, denna resa och sen många resor man gjorde med fotbollslaget. Det är alltid så roligt! Jag kommer definitivt åka på fler av Piskas resor för dom är så grymma. Förutom bra träningsresultat så får man så fina vänner på köpet! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Då skiljs vi åt…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här