Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

18:55 | November 29, 2015

Sista natten i Phuket

PB220341 PB220343 PB220344 PB220345 PB220348PB220347 PB220346 PB220351 PB220350Detta kommer jag sakna, riktiga banana pancakes med nutella och vanilla. 😀


DÄ har jag vart borta i tvÄ veckor ungefÀr, tÀnk vad det gÄr fort. Vi har hunnit göra sÄ otroligt mycket men ÀndÄ kÀnns det som att jag inte Àr klar hÀr. Jag vill ha fler dagar pÄ stranden, fler trÀningspass, Àta mer banana pancake, slÀppa fler lucky ballons, fler massager för fem behandlingar rÀcker inte. Ja det Àr mycket mer som jag vill göra innan jag Äker hem imorgon eftermiddag som jag inte hinner göra. Men Ä andra sidan mÄste man vara glad för det som man faktiskt fick uppleva, jag har ju hunnit med detta plus mycket mycket mer pÄ dessa tvÄ veckor.

Alla dagarna har vart bra pÄ sina sÀtt men den dagen som jag kommer ihÄg mest Àr nÀr vi red pÄ hÀstar för den dagen var magisk! Vi alla red, galopperade pÄ stranden och njöt av vÀrmen. PÄ eftermiddagen sÄ gick jag och Marro till stranden, hyrde vattenskoter, promenerade lÀngs hela stranden och trÀffade pÄ massa gatuhundar och sedan satt vi oss ner, kollade pÄ solnedgÄngen med livemusik i bakgrunden. Den dagen var magisk för det kÀndes verkligen som en semester som vi verkligen behövde.

Sedan Ă„kte vi hit till campet och mötte upp alla som kom med Wörkout och det har vart sĂ„ vĂ€lbehövligt för mig och mĂ„nga andra. Nu nĂ€r jag kommer hem ska jag kasta ut all skit som vi har hemma, rensa kroppen pĂ„ gifter och sedan köra pĂ„ lika hĂ„rt som jag gjort hĂ€r. Det hann inte bli ett sexpack pĂ„ tvĂ„ veckor men mycket har hĂ€nt, jag Ă€r sĂ„ nöjd över mina resultat och jag vet att nĂ€r jag kommer hem kommer dom bli bĂ€ttre. Just nu binder kroppen sĂ„ mycket vĂ€tska för att musklerna ska kunna bygga till sig och sedan nĂ€r jag kommer hem kommer jag tappa vĂ€ldigt mycket vĂ€tska och de resultatet ska bli spĂ€nnande att se. 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Sista natten i Phuket”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

  • Att ni inte bokar en egen semesterresa. Bara göra det ni vill och kan njuta tillsammans

    Reply
  • gud vad tiden gĂ„r snabbt ja, men ser ut som ett bra avslut iaf 😉 haha

    Reply