Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:28 | November 29, 2015

Båttur!

PB260272PB270394Standardbild på Instagram. 😀PB270400PB270318Här tog vi massagen. Ett måste om man är på stranden i Thailand, det är så jäkla billigt (ca 60kr) och är så himla skönt!PB270319 PB270320 PB270321 PB270324Söta Pischa. 😀PB270325PB270515Bikinin kommer från Love by Lola.PB270478PB270485

Lite härliga bilder från Katanoi som vi var på i förrgår, det var så härligt! Men idag ska vi göra något mycket roligare och det är att åka på båtutflykt till Phi Phi. Jag älskar att vara på utflykter och förutom att man får en bra bränna av att vara ute på havet hela dagen så är det så roligt att upptäcka massa nytt.

Iofs har jag och Marcelo redan besökt detta ställe och vart på denna tur, som många andra turister, men det är alltid lika roligt! När jag och Marro åkte denna tur för tre år sedan så hoppade vi av på Monkeybeach och aporna där är ganska farliga. Det var faktiskt en liten flicka som sprang mot aporna hela tiden och var allmänt jobbig, hon blev tillslut jagad av en apa och fick sina trosor nerdragna. 😀 Men numera tror jag inte att man får hoppa av där just pga att aporna är så aggressiva. Vi får se helt enkelt vart det är vi hamnar men jag är övertygad om att vi kommer att ha en superdag!

B tw, idag är jag det jag, kepsen och SPF50 som lirar!


19 kommentarer19 kommentarer om “Båttur!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Påstår du på fullaste allvar att du inte gjort bröstförstoring? I så fall är du jävligt pinsam. Vi är inte tröga. Och sluta säg att du är såå öppen med dina operationer!

  Reply
 • Men sluta med detta tjat……..Det är vissa läsare som är sååååå fixerade av ett par bröst

  Reply
 • Hi

  Found this amazing web shop with unique street style http://www.rrebellion.com

  Love your blog

  Thanks

  Reply
 • Ha en bra dag 🙂

  Reply
 • Varför visar du ändan och brösten hela tiden met det är roligt att se

  Reply
 • Ändan bak och brösten fram…….är ju lite svårt att dölja. Har man bikini så är det omöjligt att inte visa något av det 🙂

  Reply
 • Ja det syns faktiskt väldigt tydligt, synd att du låtsas som de är äkta, hade känts mognare om du kunnat stå för det ist.. tror inte nån är fixerad vid hennes bröst men man blir lite irriterad på att hon skapar en skev verklighetsbild och ljuger. Vrf skulle någon döma att du gjort brösten när du tidigare berättat om näsan å låren? annars gillar jag denna bloggen skarpt med skönhet å hälsa som tema!

  Reply
 • Varför inte bara sluta “tjata” om det………Annica har inte varken bekräftat eller dementerat.Hon har sagt att det är hennes bröst och det är det i vilket fall som helst.

  Reply
 • Och vet ni varför , hon vill ha kommentarer, gillar inte att bloggstatistiken sjunker, därför kommer dessa bilder upp.

  Reply
 • Annica har en grymt snygg kropp så varför ska hon inte lägga upp bilder ???? Det är ni som är så osäkra som måste sitta och fingranska allt,,,,,,,,,,, Skriver ni samma sak till alla som lägger upp bilder från en semester i solen ?

  Reply
 • Härligt det ser ut. Om man ändå kunde sätta på sig en bikini och dra sig till stranden.. Nej här är det tjocka tröjor, vinterskor och vinterjackor. Men julstämning finns ju ändå 😉

  Reply
 • Det är klart att det sticker i ögonen på folk att du är så snygg. Alltså din kropp är to die for!

  Reply
 • Förlåt men det är som att det är en tävling bland bloggare och instagrammare vem som lägger ut “vågligaste” bilderna på sig själv, och så blir det bara värre och värre eftersom man måste helatin toppa varran. Vart ska det sluta? Tillslut lägger väl folk ut bilder på sitt underliv eller när dom ligger med varran. Sen om någon ifrågesätter det “är du avundsjuk elle?” “Hallå vi har ju snygga underliv så varför skämmas” “Sex som är så naturligt” osv

  Reply
 • Som bröstopererad ser man rätt tydligt om någon annan fixat brösten. Jag har, och Annica har definitivt fixat sina.

  Reply
 • Snygg kropp? Annica ser ut som en transa!! Män vill ha kvinnliga kroppar. Inte manliga muskler.

  Reply
 • Män vill inte ha osäkra små bitter major som sitter bakom datorn och spyr galla. Män vill ha kvinnor som vågar vara sig själva

  Reply
 • har inget med om hon har snygg kropp eller inte att göra,och inte avundsjuka heller. är nöjd med mina b-kupor… jag tycker inte det är något fel med att hon opererat brösten och jag har inte sagt något om jag tycker det är snyggt eller fult, tycker mest det är fel att hon bidrar till en sned verklighetsbild när hon låtsas som att det är hennes naturliga bröst när man ser att det är fejk. Dessutom blir det som att man ska skämmas för att man gjort sina bröst, varför är det mer pinsamt än att fettsuga låren, fixa näsan eller ta bort hår överallt?

  Reply
 • Alltså att ni ens orkar kommentera hur andra ser ut? Jag förstår inte varför vissa bara känner att dom måste det! Vi alla ser olika ut! Acceptera det nån gång!

  Reply
 • Hej Annica, denna bikinin är så himla fin och jag är i stort behov av ny. Finns denna färgen fortfarande? Jag hittade en som är lika dan men den känns inte som samma rosa. Tacksam för svar 🙂

  Reply