Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | November 28, 2015

Give away!

1447330737-9793 1447330741-9793

Hur har er lördag vart so far? Min startade inte så jättebra idag och jag tror det är pga gårdagen. Militären fuckade mitt psyke helt alltså plus att kroppen börjar säga ifrån rejält nu. Men jag biter ihop, sista passet snart och imorgon är det vila. 😀

Det är ju lördag och som alltid har jag en give away här i bloggen. Idag kan ni tävla om att få en varsin Ritualsbox till er själva och en att ge bort. Det enda ni behöver göra är att kommentera vem ni skulle vilja ge bort boxen till. 😀


214 kommentarer214 kommentarer om “Give away!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina Annica! Jag skulle vilja ge bort boxen till min fina lilla mamma! 🙂 Ha en fortsatt trevlig helg!

  Reply
 • Vilken underbar julklapp! Jag skulle ge bort den till en fin vän som alltid finns där för mig. 🙂

  Reply
 • Jagskulle he den till mon mamma som kämpst med sin bröstcancer hela hösten hon förtjänar att nu få bli ompysslad <3

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja ge bort denna box till min fina fina vän som alltid ställer upp för mig, t.ex. passar min hund varje dag när jag är på jobbet! Hon har det lite jobbigt just nu så jag skulle gärna vilja ge henne lite extra uppskattning
  och något som kan pigga upp! Tack för en inspirerande blogg! Hälsningar Johanna

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle så himla gärna vilja ge bort denna till min mamma i julklapp – hon älskar Rituals! Kram

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort en box till min bästa kompis då hon alltid har funnits vid min sida snart i elva år. Då vi snart har varit vänner i elva år så skulle jag vilja ge henne en fin present.

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge en till min bästa vän. Min syster! Jag har nyss flyttat till Jönköping med min man och hon bor kvar i Stockholm! Detta skulle sitta perfekt till oss!

  Reply
 • Jag skulle som många andra ge till min mamma då hon haft en lite jobbigare höst än vanligt och skulle så gärna ge henne det. Hon skulle få allt i hela världen om jag kunde ge henne det, men en liten ompysslingen och att få chansen att ta hand om sig själv är det minsta hon förtjänar. Min mamma är bäst och skulle göra allt för att få henne att förstå det.

  Reply
 • Hej Annica,
  Skulle bli otroligt lycklig om jag skulle vinna detta kit och med glädje ge bort det till min älskade dotter.
  Tack för att du gör en fin och intressant blogg 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle verkligen vilja ge bort detta till min fantastiska mamma. Efter allt hon varit med om de senaste åren, och så stark och en helt amazing förebild som hon är, så förtjänar hon allt i hela världen. Skulle jag kunna ge henne hela världen hade jag gjort det. Hon älskar Rituals. Att se henne lycklig är det finaste som finns.

  Massa kramar till underbara du!

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja ge bort en till min mamma, som alltid finns där för mig och som aldrig tar sig själv i första hand… hon skulle bli superglad och likaså jag!
  Älskar din blogg! Ha en bra dag!

  Reply
 • så jag skulle verkligen vilja vinna detta då jag vet att min mamma skulle älska det här och jag vill verkligen ge henne något som hon verkligen vill ha och behöver för det förtjänar hon efter allt hon gjort och gör för mig varje dag♥

  Reply
 • Hej Annica.
  Jag hade blivit jätte glad om jag skulle få vinna detta, jag hade gett bort det till min underbara mamma som alltid sätter andra först och sig själv i sista hand.

  Reply
 • jag skulle ge bort boxen till min pappas fru, hon ställer alltid upp och är världens bästa. <3

  Reply
 • Jag skulle ge boxen till min mamma eftersom att hon är så värd det!

  Reply
 • Hej!
  Som många andra skulle jag vilja ge boxen till min underbara mamma som alltid ställer upp för mig! Hon har varit ett fantastiskt stöd för mig genom allt och jag skulle verkligen vilja kunna unna henne detta!
  För övrigt, tack för en grym och inspirerande blogg!

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag skulle ge den till min absolut bästa vän och syster, som alltid finns där och ställer upp för mig! Kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge denna boxen till min bästa och trogna vän Tilde!
  Hoppas du har det bra!

  Reply
 • Jag skulle ge den till min svärmor och blivande farmor <3 Hon finns där verkligen i ur och skur för oss båda.

  Reply
 • Skulle vilja ge den till min fina vän som haft det jobbigt. Hon gick in i “väggen” men har lyckats kämpa sig tillbaka och nu börjat en ny utbildning. Det är bra gjort med 2 barn hemma och fick alla rätt på första tentan

  Reply
 • Åh vilken härlig julklapp detta skulle vara till min mamma som aldrig förväntar sig att få något. Det skulle göra henne gott i själen nu när hon är tillbaka på fötterna och så smått har börjat jobba efter en längre tid som utbränd.

  Reply
 • Skulle vilja ge denna till min älskade mormor som har varit med om så mycket i år så detta förtjänar hon verkligen! 🙂

  Reply
 • Jag skulle gärna vilja ge denna boxen till min barndomsvän Jennifer som är mamma till en underbar dotter som jag fick äran att vara gudmor till. Hon är guldvärd!

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge boxen till min underbara mormor som precis fyllt 80, men är forfarande pigg och glad. Hon skulle verkligen uppskatta denna Box!! <3

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min älskade syster som alltid finns där för mig ❤️ Kram!

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge en sån här box till min mamma, världens bästa människa. Hon gör så mycket för mig & min familj att hon glömmer bort att tänka på sig själv. En sån här box hade hjälp henne att få lite egentid & det förtjänar hon!
  Kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge bort den ena boxen till min underbara bästa kompis. Som har ställt upp för mig i vått och torrt under en svår period jag haft nyligen. Som ett tack för allt!
  Kram

  Reply
 • Jag är med! Och jag skulle Vilja ge den till mig själv ! Jag behöver lite extra uppskattning nu! Är verkligen fullt upp !! Kram

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle ge presenten till min mamma som nu flyttar till Spanien. Hon är en yoga-person som bor inne på Rituals-butiken och jag känner att det här skulle vara en perfekt julklapp till henne!

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle ge boxen till min underbara mamma som verkligen förtjänar något lite extra, för hon finns alltid där och gör allt för mig och mina syskon! Så hon skulle bli jätteglad och uppskatta denna fina box som julklapp

  Kram

  Reply
 • Jag är med! 😀 Jag skulle ge boxen till mig själv, har så mycket press både i skolan och hemma just så. Samt får alltid en höst/vinter depression så skulle vara perfekt att få ta lite extra hand om mig själv!

  Kram

  Reply
 • Jag skulle ge boxen till min mamma 🙂

  Reply
 • Ska jag vara helt ärlig så skulle jag vilja behålla den där själv. Som den student jag är så har jag inte riktigt råd att unna mig sånt här själv, alltför ofta så hade varit guld värt för mig!

  Reply
 • Vilken härlig give away! Jag skulle vilja ge bort den till min underbara syster som jag visar allt för lite uppskattning till!

  Reply
 • Skulle vilja ge den här boxen till min älskade storasyster som alltid finns där för mig, oavsett vad. Självklart bråkar vi som alla andra syskon men när det gäller älskar vi varandra mer än någon annan ❤️

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge bort den till min fina mamma, för mammor förtjänar det bästa 🙂 Kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilka ge denna till min mamma som har kämpat mot cancer nu i snart 2år men börjar att bli på bättringsvägen nu. Så detta skulle vara något som gjorde att det gick fortare för hon är bli fri från cancern!

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja ge bort denna box till min fina mor som verkligen skulle uppskatta den! 🙂
  Kram!

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja ge bort en ritualsbox till en av mina bästa vänner vars bror nyss gick bort. Känner att hon skulle behöva lite uppmuntran och då tror jag detta skulle kunna vara en bra idé. Kram

  Reply
 • Hade jag vunnit hade jag gett den till min mamma! <3

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja ge den till min underbara kusin som är 4-barnsmamma (6,5,3,1 år gamla). Hon förtjänar det verkligen med tanke på allt hon gör för sina barn o utan att varken hon eller sin man har någon förälder som kan hjälpa dem när det behövs.
  Kram 🙂

  Reply
 • Både jag och min brors flickvän älskar Rituals. Jag hade gett den till henne eftersom hon förtjänar det bästa nu när hon knappt har tid för sig själv längre då hon födde världens finaste lilla flicka för några månader sedan. Med det här kitet skulle vi kunna ha en tjejkväll och ta vara på tiden vi har.

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort denna till min lillasyster som Alltid finns där och ställer upp på mig <3

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna till min mamma som ställer upp för mig hela tiden, hon skulle älska den 🙂

  Reply
 • Hej. Jag skulle gärna vilja vinna denna till min svägerska. Min sambos pappa och hennes har blivit svårt svårt sjuk. Hon är helt nere så att vinna denna och ge bort skulle kanske göra henne lite glad ibland allt hemskt just nu. Kram

  Reply
 • Till min älskade mamma som jag inte fått se på ett halvår…Fick nyligen höra att hon blivit sjuk och hoppas att det inte är ngt allvarligt… men inte länge kvar till jul nu! Studerar 200 % så får studiepengar av mamma. Jag skulle uppskatta denna box väldigt mycket, eftersom jag då kan spara på mina studiepengar samt att mamma skulle bli väldigt glad, hon tycker om att ta hand om sig själv!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min fina mamma som alltid funnits där för mej, hon är min hela familj och är värd det bästa ❤️

  Reply
 • Jag skulle ge den till min syster då hon inte har råd med sånt och för att pigga upp henne under en jobbig period.

  Reply
 • Jag skulle gett bort båda istället, en till min fina mormor och en till min mamma ❤️ Kramis

  Reply
 • Denna skulle jag ge till min fina syster i julklapp!<3

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till mig själv faktiskt, jag tycker jag är värd den dessa mörka tider, man unnar sig för lite sådana saker!

  Reply
 • Definitivt min lillasyster, för hon kämpar så hårt med två jobb och har väldigt sällan tid över för annat. Hon är min bästa vän, så den tycker jag hon är värd som en extra julklapp 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna box till min bästa vän då hon är väldens bästa och alltid ställer upp. Denna box är hon verkligen värd 🙂

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja ge ett sådant Rituals paket till min lillasyster! Jag har själv precis upptäckt hur fantastiska produkter de har, och skulle så gärna vilja dela det med min lillasyster! <3

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort denna Box till min fina bästa vän Anna, känt henne i 13 år och hon förstår mig bättre än någon annan och är helt underbar! 😀

  Reply
 • Denna boxen skulle jag dela med min bästavän och ha en riktig spakväll en kall vinterkväll! KRAM

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna till min älskade son. Han har fått kämpa oerhört mycket för att få träffa sina barn.

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge boxen till min mamma för att hon är den bästa människan jag känner och min allra bästa vän 🙂

  Reply
 • Jag skulle ge den till min mamma i julklapp 🙂
  Hälsningar Mia

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge den till mamma för att hon tycker det är så roligt att få piffa till sig och så 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min bästa vän!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min underbara vackra mamma, som förtjänar allt och lite till.

  Reply
 • Jag skulle ge den till en av mina bästa vänner och dela de båda boxarna tillsammans. 🙂

  Reply
 • Vad underbart att man får unna sig själv och ge bort till någon! Jag skulle vilja ge bort en till min fina syster, hon har två barn som hon lägger all tid på och hon förtjänar att skämma bort sig själv.

  Reply
 • Även jag skulle vilja ge bort den här boxen till min mamma. Som student med en alldeles för dyr boendesituation har det blivit alldeles för lite uppskattning till mina kära föräldrar, och den här boxen skulle vara ett perfekt sätt att skämma bort min mamma!

  Reply
 • Jag skulle ge boxen till min älskade mamma som alltid finns där för mig, detta skulle vara en perfekt julklapp till henne!

  Reply
 • Jag vill vara med och hade gett den andra boxen till min chef. Dels för att hon är makalös och dels för att jag snart ska löneförhandla…

  Reply
 • Min pappa gick bort förra året och nu stundar ännu en jul utan honom. Hade helst velat att julen ställdes in… Men det går ju inte, så jag skulle vilja ge boxen till min mamma som kämpar dag in och dag ut med allt vad vardagen innebär ensam i ett stort hus, samtidigt som hon bär på den största sorgen man kan tänka sig. Hon har inte varit sig själv sedan dess (så klart) och jag saknar den mamma jag hade innan. Kanske denna box iallafall skulle muntra upp henne för stunden. Om det så bara är för ett ögonblick så är det värt det.

  Reply
 • Tjena Annica!!!

  Jag skulle gett boxen till min mormor på dryga 90år som kämpar på och får fira ännu en jul med mig 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge en sån box till min fina mamma, vore den perfekta julklappen åt henne. 🙂

  Reply
 • det var en person i min närhet som sa till mig att “du bara ger hela tiden och får aldrig något eller ger aldrig dig själv något” och dessa ord har jag tänkt på en tid nu och kommit på att det stämmer till 110 % jag ger eller gör aldrig något xtra till mig själv utan jag älskar att ge och göra en massa för alla nära och kära runt omkring mig . Så därför hoppas jag på denna boxen till mig själv (eller så kanske jag ger den till min systerdotter 18 år som studerar hon har ju egentligen mer behov av den ) men min förhoppning och önskan är att jag skall om den lottas till mig så SKALL jag behålla den och riktigt njuta av innehållet . kram till er alla

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle ge boxen till min brors flickvän! Hon förtjänar den och skulle bli så glad om hon fick något så fint 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge detta till min bästa vän som de senaste månaderna haft det väldigt tufft. För 3 månader sedan lämnade hennes kille henne med deras då 5- månaders bebis och flyttade utomlands. För några dagar sedan dog dessutom hennes farmor. Hon har det tufft just nu och detta kunde i allafall pigga upp henne lite.

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge den till min mamma för att hon alltid finns där för mig.

  Reply
 • Fina du!

  Jag skulle ge bort den till min fina vän som precis kommit hem ifrån Australien, hon är världens bästa och förtjänar det!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge ett set till min mamma som ett tack för allt hon har gjort för mig och min syster. Hon behöver skämmas bort lite.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja ge bort den till min mamma, min mamma som alltid finns där för mig. Som alltid pysslar ihop sin vardag för att hjälpa mig och för att hon är den som fått vår familj att gå runt det senaste året då den kantats av svåra saker! Vore fantastiskt att få visa min uppskattning för henne nu såhär innan jul!

  Reply
 • Hej! 🙂 jag skulle vilja ge boxen till min mamma som ÄLSKAR rituals… Hon är bäst och ställer alltid upp för alla! 🙂 hoppas du har de gött i Thailandet!

  Reply
 • Hej! Jag skulle ge den till världens bästa vän och mina andra halva för hon förtjänar det efter några tuffa månader!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna fina boxen till min vän som lägger sin fritid och sina pengar på att hjälpa flyktingar på ett boende i stockholm. Hon gör allt för andra och förtjänar ompyssling!

  Reply
 • Åh skulle vara en perfekt julklapp till min älskade lillasyster Nellie! Hon älskar rituals så tänkte direkt på henne när jag såg detta 😀
  Kram

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min mamma. Mina föräldrar har precis gjort sin dröm till verklighet och flyttat utomlands. Det är dock skitdyrt för mig att skicka paket dit, och att få innehållet och bara betala postpaketet skulle göra att jag kan ge henne en julklapp i år. Jag saknar min mamma (och pappa såklart) och jag vill att hon ska veta att jag tänker på henne, vill unna henne detta paket, då hon unnat mig liknande saker så många många gånger. Pretty please

  Reply
 • Jag skulle ge den till min moster! 🙂

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge bort boxen till min kära syster, hon är verkligen värd det för hon har haft det ganska kämpigt nu ett par månader. 🙂

  Reply
 • Tjolahopp!

  Jag skulle ge den till min sister-in-law! Därför att hon är 3 barn med min bror och hon skulle behöva lite nice stuff att slappna av med 🙂

  Kram

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle ge boxen till min älskade mamma. Hon ställer alltid upp för mig och förtjänar en lyxig gåva! 🙂

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle vilja ge bort detta till min fantastiska mamma. Hon ställer alltid upp och är alltid givmild även när hon själv inte har gott om pengar.

  Reply
 • Jag skulle vilja ge den ena boxen till min söta farmor som skulle bli så glad av att få denna fina boxen!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min fina mamma, för hon älskar Rituals! ☺️

  Reply
 • Hej Annica !
  Jag Skulle vilja ge bort den här boxen till min sambos syster, då vi precis har bett henne vara gudmor åt vår lilla tjej som föds i vår Skulle vilja ge henne något extra fint för det.
  Kram

  Reply
 • Åh vilken underbar give away!!

  Jag skulle så gärna vilja ge en till min syster i julklapp för att hon är världens bästa! ☺

  Reply
 • Jag skulle ge den till mim lilla syster som är otroligt stark och kämpar otroligt mycket 🙂

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge den här boxen till min underbara mormor, som alltid ställer upp och är världens snällaste och mysigaste människa. Hon förtjänar den!

  Reply
 • Hej! Jag skulle väldigt gärna ge den till min mamma som kämpar för alla andra istället för sig själv! 🙂 kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge denna box till min mamma. Tanke på hur mycket hon gör för mig dygnet runt, hon skulle ta en kula för mig och de minsta jag då kan göra är att ge henne denna.

  Reply
 • Jag skulle vilja ge den till min fina mamma som ställer upp i alla lägen! Senaste tiden har hon inte mått så bra och skulle verkigen behöva lite lyx i vardagen! 🙂 kram

  Reply
 • Åh vad spännande! Jag skulle ge den till min mamma för att hon är världens bästa och alltid varit där och peppat mig genom min svåra uppväxt. Hon är den starkaste personen jag vet och skulle vilja unna henne detta om jag vann <3

  Reply
 • Äääälskar rituals! 😀 Jag hade jätte gärna gett detta till mamma eller min syster 🙂 dom hade blivit super glada 🙂 kram

  Reply
 • Hej Annica
  Jag skulle ge boxen till min lillasyster som nyss blivit mamma för första gången.
  Kram från Linda

  Reply
 • Hej Annica, jag skulle uppskatta att vinna så mycket och jag skulle ge detta till min mamma. För att visa min uppskattning till henne lite extra och kombinera med min andra personliga julklapp!

  Reply
 • Hej Annica jag skulle vilja ge boxen till min lillasyster hon är personen som alltid är där för alla och ställer alltid upp när man behöver det dags för henne å få lite tillbaka ❤️

  Reply
 • Åh den doftar ju såå gott! Jag skulle vilja dela den med min mamma efter den jobbiga perioden vi går igenom just nu, vi begravde min älskade pappa igår. Var rädd om dina nära och kära!

  Reply
 • Hej! Kul med en till Give away. Om jag vann kittet skulle jag ge bort det till min mormor då hon kan behöva det där lilla extra i hennes liv just nu 🙂

  Reply
 • Jag skulle vela ge detta till min syster som har funnits för mig när jag hade en svår tid i livet.
  Kram Jenny

  Reply
 • Åhh skulle ge denna härliga ask till min lillasyster som just fått sitt andra barn och sällan har tid för att ta hand om sig själv <3

  Reply
 • Jag skulle vilja ge en Box till min fina vän som är gravid och som skulle behöva lite lyx och avkoppling 🙂

  Reply
 • Min tvillingsyster skulle blivit så glad om jag gav henne den här presenten i jul 🙂
  Kram

  Reply
 • Skulle vilja ge den till min mamma i julklapp. För att jag tycker hon förtjänar det eftersom hon betyder så mycket för mig

  Reply
 • Hej Annica! Hoppas du har det underbart!
  Jag skulle vilja ge bort boxen till min mamma eftersom hon är bäst och alltid finns där för mig!
  Kram

  Reply
 • Jag skulle vilja ge den till min mamma!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort den till min mamma eftersom hon förtjänar de bästa och hade vart en perfekt julklapp då de snart är jul och blandat med en sen födelsedagspresent till henne 🙂

  Reply
 • Jag vill vinna för att kunna ge till min mamma som inte har det så lätt just nu, hon sätter alltid andra före henne själv vilket har lett till att hon nu blivit sjukskriven. Eftersom hon är sjukskriven blir det ju mindre pengar den här julen, och hon älskar att köpa julklappar till alla vilket inte går den här julen. Därför vill jag att hon ska få extra många julklappar denna jul, för att hon ska få tillbaka för allt hon gjort för oss, det är hon värd 🙂

  Reply
 • Om Jag vann skulle jag vilja ge bort båda boxarna, till min mormor och min mamma.
  Dom är två fantastiska personer som bara tänker på alla andra hela tiden, men aldrig på sig själva. Dom behöver få slappna av och ha lite hemmaspa med fresha produkter från rituals. Det skulle dom älska

  Reply
 • Hej finaste Annica ! Jag skulle så gärna ge bort boxen till min allra bästa vän, min älskade mamma,
  Ps älskar din blogg, du är så oroligt vacker ! Och ha det så bra på träningsresan

  Reply
 • Jag har funderat ett tag på vad jag ska ge till min mamma i julklapp i år och jag vet att hon älskar produkter från Rituals så detta skulle vara perfekt! Kram

  Reply
 • Min mamma är så snäll o go och med denna box kan hon få lite extra ro. Rituals är såklart nummer ett så att vinna detta hade varit helt rätt!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja ge denan box till min mamma! 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle faktiskt vilja ge bort denna boxen till mig själv, då jag tycker att vi ger oss själva alldeles för lite uppskattning. Jag tycker att jag förtjänar att skämma bort mig själv nu inför julen.
  Kram!

  Reply
 • Jag skulle ge denna otroliga box till min finaste mamma! Vi har haft det väldigt jobbigt det senaste, så jag skulle vilja ge henne något som gör henne glad. Det är jobbigt när man inte har pengar till att köpa fina saker men denna boxen skulle vara perfekt!!
  Tack så mycket för att du gör dessa tävlingar, fantastiska människa!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort den till min bästa vän i julklapp, som på grund av skola numer bor över 30 mil ifrån mig..

  Reply
 • Hej Annica! Om jag vinner denna give away kommer jag ge bort den till min underbara mamma som är min absolut bästavän. Jag tycker att hon förtjänar något så fint som detta alla dagar i veckan. Har själv aldrig testat detta märke men det är något jag absolut kommer vela göra men just i denna giveaway vill jag ge bort den! Håller såklart tummarna, by the way har du superfin blogg och jag hoppas att fler såna här giveaways kommer i fortsättningen 🙂

  Reply
 • Åh vilken underbar giveaway!
  Jag hade velat ge denna underbara paket till min syster som gör så himla mycket för mig hela tiden och det hade känts så underbart att kunna ge tillbaka något hon verkligen hade älskat! Sen hade det bara varit ett + att få en liten fin julklapp till sig själv med nu såhär i gråa kalla tider! 🙂

  Reply
 • Hade jag vunnit denna boxen hade jag gett den till min farmor för hon är verkligen den omtänksammaste människan som finns och vill alla gott! Det har varit svårt det senaste och jag vill visa min uppskattning.

  Reply
 • Hej!
  Hade jag vunnit denna boxen hade jag gett den till min mamma, bara för att hon helt enkelt är bäst! Hon kämpar för att alla omkring henne ska ha det bra, må bra och vara friska. Nu är det dags att ge tillbaka, och detta är en bra bit på vägen 🙂 ta hand om dig!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge kitet till min mamma, som alltid ställer upp och som dessutom önskar sig lite hudvård från just Rituals.

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna box till min mamma eftersom denna ser ut att passa henne perfekt! Hon är värd lite ompyssling också då hon har haft det lite tufft den senaste tiden.

  Reply
 • Jag skulle ge den till min mamma som skulle bli otroligt glad! 🙂

  Reply
 • Vilken underbar ge-bort-gåva! Om jag blir den lyckliga vinnaren så skulle jag, utan tvekan, ge bort gåvan till min underbara mamma som är mellan jobb (och därav inte kan unna sig något alls och har inte kunnat göra på väldigt länge:(

  Kram /Jennie

  Reply
 • Åh vilken tävling! Har länge velat prova deras shower foam… Mormor älskar kroppsvård och ligger nu på sjukhus med tråkiga produkter så det skulle vara så roligt att överraska henne med denna!

  Reply
 • Min syster (med många barn) som precis gått in i väggen. Och mitt förhållande tog precis slut så jag skulle också behöva muntras upp. Bajs.

  Reply
 • Åh, jag skulle ge den i julklapp till min fina mamma som bor 2000 km bort 🙂

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle vilja ge bort denna till min syster i julklapp, min syster är verkligen värd denna då hon har slitit i flera år för att kunna arbeta med sitt drömjobb, dessutom bor hon långt bort och skulle såå gärna vilja ge henne denna när hon kommer hem till jul 🙂

  Reply
 • Hej Annica!!
  Detta skulle jag ge till min mamma i julklapp, då hon alltid ställer upp för mig till 100 %! ☺️

  Reply
 • JAG VIIILL!!! Den skulle jag skämma bort MIG SJÄLV med på självaste julafton! Från Annica-Tomten! Det är jag faktiskt värd.

  Reply
 • Jag hade gett bort en till min mamma för hon är så värd det, och så skulle jag vilja ha en själv för jag älskar Rituals!

  Reply
 • Skulle ge bort den till min bästa vän Jenny som förtjänar den nu 🙂

  Reply
 • Jag vill gärna vinna då min underbara mamma skulle få den som samlar på saker från rituals! 🙂 kram

  Reply
 • Jag är med, och jag vill ge den här boxen till min mamma!! 🙂

  Reply
 • Skulle vilja ge bort en box till min lillasyster 🙂

  Reply
 • Skulle vilja ge bort en av boxarna till min mormor 🙂

  Reply
 • Den här boxen hade jag velat ge till min pappas fru, min låtsas-mamma, som tack för att hon alltid ställer upp för mig! Ett bevis på att en familj kan se olika ut 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge det till min lillasyster som kommer hem från sitt utbytesår av studier i Australien. Jag är tyvärr inte hemma när hon landar i Sverige och det hade varit fint att kunna lämna ett litet paket i lägenheten.

  Reply
 • Jag är med och jag skulle absolut ge den till min mamma!!

  Reply
 • Skulle vilja ge boxen till min pappa som är hela min värld och dessutom fyller 60 år på tisdag. Han har alltid stöttat mig igenom allt och vill visa honom uppskattning genom att ge honom boxen!

  Reply
 • Åh, jag skulle bli jätteglad om jag skulle vinna Jag skulle ge en till min mamma som fyller år om tre veckor! Skulle vara en perfekt present Ha det så bra! 😀

  Reply
 • Jag skulle vilja ge boxen till min mormor som fyller år snart 😀
  Hon har alltid stöttat mig

  Reply
 • Jag skulle gätt denna till min fina underbara syster som behöver uppvaktas med något speciellt

  Reply
 • Jag skulle ge denna box till min bästa vän, hon har haft några produkter ur denna serie och älskar allt hittils. Därför vore den här boxen perfekt att ha för att ge henne i julklapp, plus att det vore roligt att testa på en helt ny hudvårdserie själv :*:*:*

  Reply
 • Till min kära Farmor!!☺️☺️

  Reply
 • Hej, skulle gärna ge bort detta till min dotter som alldeles för länge nu haft den sorgsliga blicken i sina ögon….
  Allt gott!

  Reply
 • Vilket fin box!
  Jag skulle ge bort boxen till en vän som älskar produkter lika mycket som jag.
  Nu håller jag tummar och tår.
  Tack för fin tävling.

  Reply
 • Jag skulle vilja ge denna fina box till min mamma som alltid ställt upp för mig och mina 7 syskon. Hon är inte bara en fantastisk mamma utan en underbar mormor som alltid sätter andra före sig själv. Hon förtjänar en liten kuldkant i vardagen

  Reply
 • Heej!!! Jag tänker direkt på min vackra mamma. Hon förtjänar allt här i världen och då passar ju sånna här trevliga saker in för att lyxa till tillvaron lite extra. Pöss

  Reply
 • Hej! Skulle vilja ge boxen till min lillasyster somkommer hem från Japan i jul. Arigato:)

  Reply
 • Min mamma hade fått den 🙂

  Reply
 • Det blir definitivt till min man som sliter hårt om dagarna och behöver lite skönhetsprodukter han också 🙂

  Reply
 • Hej! Jag skulle ge boxen till min vän som i år gått igenom mer än någon förtjänar, bland annat förlorat sin pappa. Tror hon kan behöva extra ompyssling den här julen!

  Reply
 • Jag skulle gett den här boxen till min älskade mamma of course! Hon är verkligen den bästa människan någonsin som alltid finns där för mig, så det här är det minsta jag kan ge henne!

  Reply
 • En till mig & en till systra mi

  Reply
 • Hej

  Reply
 • Jag skulle vilja ge min underbara mamma denna Box i jul för att hon är min klippa och bäst i hela världen.

  Reply
 • Jag skulle jätte gärna vilja bort den till min bästa vän, eftersom hon alltid finns där när jag har det tufft och mycket i mitt liv.

  Reply
 • Hejsan!
  Jag skulle vilja ge den till min kära mamma.
  Jag har haft två extremt tuffa år och det är tack vare min mamma jag lyckats hålla huvudet ovanför ytan.
  Hon är helt enkelt min klippa och jag vet att hon skulle ha älskat denna box.
  Ta hand om er!

  Reply
 • Jag skulle ge detta kit till min underbara farmor! Hon gör allt för mig så en extra fin present skulle verkligen vara perfekt till henne! Vill ge allt jag kan till henne!

  Reply
 • Hej, jag skulle gärna vilja ge bort boxen till min kära moster som en julklapp. Tycker helt enkelt att hon förtjänar den!

  Reply
 • Till min allra bästa vän skulle jag vilja ge den boxen till!

  Reply
 • Hej skulle vilja ge den till min underbara lillasyster
  Puss och kram

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort den till min underbara mamma för det är hon värd ❤️

  Reply
 • Som många innan mig skulle jag ge det till min mamma för hon har gett mig så mycket och ger mig så otroligt mycket varje dag. Hon är min förebild och min idol och det känns som jag vill ge tillbaka allt o lite till även om det ändå inte kommer vara nog för hon har gett mig allt jag har och jag är för evigt tacksam. Och kommer älska henne med eller utan en massa spa-produkter oxå. Hoppas fler där ute har en så härlig mor som jag har. 🙂

  Reply
 • Jag skulle ge boxen till min undebara mormor som alltid finns där och ställer upp för mig, skulle kännas bra att kunna ge henne den här fina gåvan för jag vet att hon skulle bli så otroligt tacksam! Och när hon är lycklig är jag lycklig ❤️

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja ge boxen till min fina mamma!❤️

  Reply
 • Skulle vilja ge den till min underbara mamma <3

  Reply
 • Jag skulle så gärna vilja ge bort den i present till min vän som har haft ett väldigt jobbigt år. ❤️

  Reply
 • Hej vackra Annica!

  Min största idol o hjälte är min underbara mamma!Hon har uppfostrat 5 barn som alla har flyttat hemifrån nu.Nu tar hon hand om min sin man/min pappa som har blivit sjuk pga stroke och hon själv har övervunnit bröstcancer .Därför skulle skulle jag vilja ge henne denna underbara boxen.så hon på kvällen kan göra en mys o lugn stund för sig själv.

  Kram/EM

  Reply
 • Hej Annica!
  Om jag hade vunnit skulle jag ge bort den ena boxen till min fina bästa vän som jag inte träffat på flera månader! Hon hade uppskattat det verkligen.

  Kram

  Reply
 • Hej Annica!

  Jag skulle ge bort en box till en av mina bästa vänner som har det lite tufft i livet just nu.

  Kram på dig!

  Reply
 • Hej!
  Jag skulle så gärna vilja ge den här till min lillasyster! Hon ÄLSKAR det här märket skulle vara så kul att få ge allt det här då till henne.
  Kramar

  Reply
 • Min bästa kompis är höggravid med sitt andra barn och har haft det tufft nu i slutet av graviditeten. Skulle vara kul att få skämma bort henne med denna fina present.

  Reply
 • Hej,
  jag skulle vilja ge den till min mamma, då hon alltid har ställt upp för mig och lånat ut pengar så att jag kan läsa till veterinär utomlands, utan henne hade det inte varit möjligt! Under de senaste månaderna har hon fått problem med artros i alla leder i fingrarna, i knäna och har diskbråck sen tidigare, så det är smärtsamt för henne. Om jag hade vunnit tror jag att hon hade blivit otrolig glad, hon behöver positiva saker i vardagen och hon älskar produkter från Rituals.
  Kram

  Reply
 • Hade velat ge bort boxen till min tvillingsyster som kommer hem efter 1 år borta i USA till jul 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort detta “kit” till min pojkväns mamma, just för att hon är så snäll och go!!

  Reply
 • Hej vackra Annica! Jag skulle vilja ge bort boxen till min farmor som har tagit hand om mig sens barnsben, tycker att hon är värd den så. Ha det bra!

  Reply
 • Vill ge den till min mor

  Reply
 • Jag skulle hemskt gärna vilja ge den till min underbara mamma. Hon tänker aldrig på sig själv och den mest osjälviska människan som finns. Är det någon som är värd att få skämma bort sig lite så är det hon!

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort den till min lillasyster. Just nu är hon i Australien sen januari. Hon kommer nog att vara borta i ett år till, så jag skulle vilja ge den till henne då vi åker och hälsar på henne om några månader 😀

  Reply
 • Hej! Jag skulle helt ärligt ge den till mig själv. Tror inte många skulle erkänna det men efter dethär året som har varit väldigt tufft för mig skulle jag behöva en lite present till mig själv. Har bara tänkt på andra och det har varit mycket i huvudet just med familjen osv.. så jag skulle bli superglad om jag fick den till juklapp och ge mig själv nånting för en gångs skull.

  Kram. Sofia ♡

  Reply
 • Har ångest över att inte ha pengar till att handla julklappar.. Jag skulle ge boxen till min mamma för att hon förtjänar den så mycket!

  Reply
 • Hej på dig! Vad kul med en Giveaway 😀 jag skulle vilja ge detta paket till en tjejkompis som äääälskar rituals produkter. När jag säger älskar menar jag verkligen älskar (skulle inte förvåna mig om hon redan har hälften haha). Men, hon förtjänar den i alla fall, ställer alltid upp och är världens bästa vän 😀

  Reply
 • Hej Annica
  Jag skulle vilja ge en Box till min underbara mamma som alltid finns där för mig. I vardagen är det lätt att man glömmer att vissa uppskattning så därför skulle en sådanhär vara perfekt!
  Kram My

  Reply
 • Hej! Jag skulle ge bort boxen till min mamma som är världens bästa, fast att jag blir sur på henne ibland så är hon alltid där för mig och vill mitt bästa 🙂

  Reply
 • Hej,
  Självklart vill jag vara med o tävla om ett underbart kit!
  Jag skulle vilja vinna ett kit, som så många andra, till min mamma. Hon jobbar med cancerpatienter dagarna långa och får många gånger ge tråkiga besked till anhöriga mfl. Hon ställer upp för allt och alla jämt och ständigt! Att få chansen att ge henne detta underbara kit som hon kan få varva ner med och ta hand om sig själv vore underbart! Håller tummarna!

  Reply
 • Jag skulle ge detta fina kit till min mamma som är väldigt stressad och har fått tillbaka sina magsår igen, detta skulle vara en fin och väl behövlig gåva åt henne och jag tror hon skulle uppskatta den mycket! Varför jag skulle ge den till mamma är för att visa uppskattning och hur mycket hon hjälper mig genom alla svåra tider. Kramar till alla! Ta hand om era nära och kära!

  Reply
 • Skulle vilja ge bort den här till min fina mamma 🙂

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja ge denna till min syster som alltid är en stöttepelare för mig i livet, vad det än gäller!

  Reply
 • Min mamma är den person som som ska få denna box! Det skulle vara en perfekt julklapp till henne som hon verkligen är värd. Vi har ett förhållande som en berg- och dalbana, och på senaste tiden har vi haft det jobbigt. Därför skulle detta kit vara till stor användning, då vi kan ha en mamma- & dotterdag där vi vårdar vår relation och vår kropp med dessa produkter.

  Tack för en grym blogg! Massa kramar

  Reply
 • Namnet i förra kommentaren råkade bli min mail, det ska stå Elin 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort presenten till min svärmor som har hjälpt mig hela helgen med att flytta och flyttstädning hela vår lgh. Hon är världens godaste!

  Kram

  Reply
 • Hej! Jag skulle vilja ge bort boxen till min mamma just för att hon är min bästavän och för att hon alltid tar alla andra före sig själv 🙂

  Reply
 • Hej Hej!
  Denna fina box skulle jag vilja ge bort till min svärmor! Jag har börjat lära känna henne mer och mer och uppskattar hennes stöd! Hon är verkligen en underbar vän och mor!

  Reply
 • Åh Rituals <3 jag skulle vilja ge bort en till min mamma för hon ställer alltid upp och gör allt för mig. Det skulle vara kul att få ge den till henne i adventspresent 🙂 kram!

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag skulle vilja ge den här boxen till min älskade farmor. Hon förtjänar den efter allt hon har gett min under mina 16 år

  Reply
 • Jag skulle vilja ge detta till min lilla mamma i julklapp. Det är hon värd!

  Reply
 • Jag skulle ge en box åt min fina Mor. Hon är så värd det! och just nu är hon sjuk så att få lysa upp vardagen med en liten present hade inte setat helt fel 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja kitet och ge det i julklapp till mig själv för att jag är så värd det. Kämpar på med två små barn själv då jag blev oplanerat lämnad när jag var gravid i somras och blev ensamstående över en natt. Det är så sällan jag har möjlighet att unna mig något.

  Reply
 • Hej Annica!
  Jag vill ge boxen till min storasyster. Hon har nyligen fått sitt första barn och hennes man jobbar borta i veckorna. Hon hade en väldigt svår graviditet då hennes illamående höll i sig under de 9 månaderna.
  Nu har hon hunnit återhämta sig lite, både med sömn och kost. Men det här med egentid och att få stressa ner ibland är såklart väldigt viktigt, mamma eller inte. Så lite lyxiga skönhetsprodukter gör kanske att hon får till lite mer vilotid.

  Reply
 • Jag vill ge boxen till mamma som har haft en riktig kämpig höst.

  Reply
 • Hej Annica! Jag skulle ge bort den till min fina mamma som kämpar varje dag för mig och mina syskon trots att hon under en lägre tid varit väldigt sjuk. Kram

  Reply
 • Hej fina Annica!
  Eftersom jag har världens bästa mamma skulle jag vilja ge bort denna fina present till henne, hon är värld det bästa! 🙂

  Reply
 • Jag skulle vilja ge bort boxen till min älskade farmor som behöver lite vardagslyx!

  Reply
 • Jag skulle ge den till min mamma som gått igenom mer än någon annan jag vet och behöver glädjas lite. Hon är en stark förebild och skulle jag kunna ta bort all hennes fysiska men även psykisk smärta skulle jag inte tveka en sekund.

  Reply
 • Jag skulle ge den till min farmor!

  Reply
 • Hade jag haft lyckan att vinna så hade jag gett det ena paketet till min fina vän som alltid ställer upp för andra men som nu har det väldigt tufft blivit av med sin lgh, blivit arbetslös och kämpar med depression efter tuffa saker hon varit med om, tycker hon skulle förtjäna att få unna sig lite avslappning i form av detta fina set från Rituals hoppas hoppas att jag lyckas denna gång

  Reply
 • om jag vinner så hade jag velat gett den till min tvillingsyster på vår födelsedag (31 december) , tror hon verkligen skulle uppskatta det till 100 🙂

  Reply
 • Hoppas! Hoppas! Jag skulle vilja ge detta till min mamma! Hoppas på tur, för jag har aldrig vunnit såhär förut 🙂 kram

  Reply