Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:08 | November 28, 2015

Fitnessgatan i Thailand

PB280541Här bor vi.PB280543Min våning, där bor jag, Tanja, Maggie och Pischa.PB280546Tanja njuter av vår pool. 😀PB280540Vår granne, Titan fitness som har ett superfräscht gym!PB280542Här nere kör vi crossfit, Wörkout och nedanför ligger thaiboxningen.PB260140 PB240676 PB250045
PB280537Här äter vi varje dag eftersom det är ett så hälsosamt ställe.
PB280536 PB280538Detta är min lilla gatuhund här, Kompis kallar jag den och varje gång jag ropar det kommer den springandes till mig. Visst är hon söt!? 😀


Jag har fått lite frågor från er hur vi bor och exakt vart i Thailand. Vi bor i Chalong som ligger i Phuket och just den här gatan/ området vi bor i är det träning i fokus. Efter gatorna så står thailändare och blandar fräscha smoothies och proteindrinkar, det är otroligt många träningsanläggningar, olika typer av träning såsom thaiboxning, crossfit, militärträning, hinderbanor, gym, yoga i olika former mm.

Vi bor på ett hotell som heter Little hill, det ligger vägg i vägg med Titan fitness och vi alla har vårt egna hotellrum med dubbelsängar, badrum, balkong, kylskåp, AC ja det som man får när man bokar ett hotellrum. Det är otroligt mysigt att bo såhär med varandra, att man bara i topp och trosor kan springa över till polaren bredvid för att visa sin bränna, kolla vad man ska ha på sig, snacka med dom nedanför i poolen, låna skor, kläder ja ni vet. Det känns lite som på ett college, inte för att jag vart på någon men ja. 😀

Varje dag tränar vi minst två gånger. Första passet är 8 eller 9 och andra brukar vara runt 15-16 och de flesta passen är en timma men thaiboxningen är i två timmar. Vi tränar väldigt varierat och det är därför det ger så snabba resultat. Helt ärligt så känner jag själv att mina konturer kommer fram mer och mer för varje dag som går och det känns underbart! Vi äter riktig träningsmat som kyckling, broccoli, torskfileer under dagarna men på kvällarna kan vi lyxa till det lite med rejäla portioner av thaimat eller en burgare.

Innan jag åkte på en riktig träningsresa var jag lite anti mot det just för att jag kände att åker man iväg så ska man ta det lugnt och njuta. Men som jag ändrat min uppfattning för jag har verkligen hunnit njuta, jag har njutit varje dag av sol, bad, härligt umgänge och god mat. Och genom att lägga till träningen i någon timma här så får jag snabbare resultat än hemma eftersom klimatet är annorlunda, maten och nivån på träningen. Hade jag kört ett två veckors bootcamp hemma hade jag aldrig fått så snabba resultat som jag fått här och det är det som gör det så roligt. 😀

Så jag rekommenderar er som är sugna att verkligen ta tummen ur och komma iväg på en träningsresa med Wörkout för det är verkligen superkul! Sedan kan det verkligen vara det som gör att du äntligen kommer igång med träningen på allvar för när man väl kommit in i det här och inser vad det gör så kan man inte sluta! 😀 Och förutom träningen så får man så många nya vänner. Jag kände bara tre stycken av alla på denna resa innan och nu har jag fått ännu fler vänner som jag har väldigt roligt med och det är en grym bonus! 😀


2 kommentarer2 kommentarer om “Fitnessgatan i Thailand”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här