Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

16:27 | November 27, 2015

Hinderbana

PB270518 PB270529 PB270526 PB270524You say what? 😀PB270534 PB270535Wörkout!

Idag var det första gÄngen som jag grÀt en trÀning pÄ riktigt lÀnge. Jag visste att vi skulle ha hinderbana vilket jag annars tycker Àr asroligt för att det Àr kondition mixat med teknik och styrka, man fÄr verkligen anvÀnda hela kroppen.

Vi mötte upp vÄr trÀnare som var en gammal marinsoldat, han hade vart i USAs marinkÄr i 25 Är sÄ han har vart med om ett och annat sÄ kort och gott fanns det ingen smÀrta inom trÀning för honom. Vi började med 45 airsquats, 20 armhÀvningar, 20 andra armhÀvningar och sedan var det en jobbig kombination med hantlar i hÀnderna som vi ocksÄ skulle göra 20st av.

NÀr vi gjort det fick vi para ihop oss tvÄ och tvÄ och dÄ skulle en person springa 200m (det var inte 200m!!! utan ca 400m) och medan den personen gjorde det skulle den andre stÄ med 14kg ovanför huvudet och fick inte slÀppa ner hÀnderna. Detta skulle göras tre vÀndor och det var hÀr det gjorde som mest ont i min kropp och det var Àven hÀr som jag började böla för det var sÄ jobbigt psykiskt!

NĂ€r vi var klara med det sĂ„ blev det 4min frogjumps, 4min thrusters och 4min pushpressar, utan vila! Jag trodde att vi var klara sedan för detta var hemskt men icke, nej vi hade ju hinderbanan kvar men den var faktiskt rolig trots att min kropp var helt död. Men kommer vi ha nĂ„gon mer sĂ„dan hĂ€r trĂ€ning tror jag att jag kommer att joina de som Ă€r sjuka för tillfĂ€llet. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “Hinderbana”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr