Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:40 | November 17, 2015

Big Brother TVodden med Andie, Sasa och barnen

https://www.youtube.com/watch?v=4KvGXOvWu_Y&app=desktop

Klockan är strax efter halv tio här på kvällen och vi alla är supertrötta! Vi åt en fantastisk middag på ett stranhotell längre bort som är ett systerhotell till Cassia och för att ta sig dit var man tvungen att åka en liten båt dit, det var så mysigt! Jag filmade på min snapchat (akaannica) för er som vill kolla.

Äntligen har också BB-tvoddens avsnitt med Sasa och Andie släppts och ni kommer se i klippet varför det tagit sådan tid. Förutom att vi hade två deltagare så blev det tekniska fel, därför är kamerorna ganska mycket felvinklade och ljudupptagningen fungerade inte på ena kameran… men vad gör man? Det vi vill ha sagt kommer ju upp så klarar ni inte att titta får ni plugga in lurarna, luta er tillbaka och bara lyssna för den är väldigt behaglig att lyssna på! 😀

Det bästa av allt i detta klipp är också att Sasas barn vill medverka, de talar ut om hur det tyckte att Sasa ställde upp och vad det var som gjorde dom besvikna. Kolla eller lyssna på klippet och tyck gärna till! 😀


4 kommentarer4 kommentarer om “Big Brother TVodden med Andie, Sasa och barnen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättebra bb-tvodd 🙂 Ni blir bara bättre och bättre. Dock var ljudet lite dåligt emellanåt.

  Reply
 • My har lagt upp en så fin bild på er. Riktigt romantisk i solnedgången <3

  Reply
 • Det var en jätte bra todd, men tyvärr var ljudet ganska dåligt och det skiftade styrka ganska ofta.

  Reply
 • Varför blev det inga mer bigbrother tvoddar?

  Reply