Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:36 | November 4, 2015

Big Brother Tvodden med Elin

https://www.youtube.com/watch?v=kQG_ZNOrnZQ
God morgon alla hjärtan!
Jag är på så himla bra humör idag trots min förkylning, man kan liksom inte deppa ihop alldeles för mycket utan jag får se det positiva med allt och det är att jag kommer ha möjlighet att jobba lite extra med bloggen och Youtube.

Igår kväll så släpptes tredje avsnittet av BB-tvodden upp och den är så mycket bättre än de tidigare. Den är verkligen en podcast i rörligt format, man kan ligga och lyssna på den men vill man även titta går det också bra.

När man tittar på BB så dömer man folk väldigt fort undermedvetet. Man får en bild som BB vill att man ska få eftersom dom vinklar väldigt mycket eller tar bara med klipp när man gör dessa saker. Tex som när Lina åmar sig efter golv, twerkar framför kamerorna, ger lapdance mm. Då får man en bild av att hon är så men jag är övertygad om att när vi väl träffar henne så får vi en annan bild. Exakt så var det nu med Elin, politikern från Sundsvall. Hon åkte ut i söndagens livesändning och jag trodde att hon var svår att snacka med men hon är otroligt duktig lyssnare och pratar så att man förstår. Titta själva så får ni se och förresten godmorgon! 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Big Brother Tvodden med Elin”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här