Det förekommer cookies pÄ annicaenglund.se. Genom att fortsÀtta lÀsa pÄ annicaenglund.se godkÀnner du detta. LÀs mer om cookies hÀr.

10:44 | October 28, 2015

Scandinavian mini spa

IMG_8717 IMG_8721 IMG_8718Daniel, Martin Melin och Söta Aina. 😀IMG_8729Linda vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ sina tĂ€nder blekta.IMG_8726Alex njuter av att fĂ„ fina fötter.IMG_8727 IMG_8730 IMG_8724HĂ€rliga mĂ€nniskor pĂ„ plats.IMG_8734Titta vad fin Paulina blev i kort hĂ„r! IMG_8731Peter visar stolt upp att han ska bli pappa, tvĂ„ veckor kvar nu. 😀

Mötet av avklarat och det Àr en glad Annica som sitter vid daton nu. Eller det som gör att jag inte Àr sÄdÀr superglad Àr för att en lÀgenhet vid budat pÄ har stigit som fan, till sÄdana höjder som den egentligen inte ens Àr vÀrd plus att den inte Àr innanför tullarna. Det Àr det som gjort att jag vart lite negativ till denna lÀgenhet, jag tror verkligen inte att jag och Marcelo kan flytta utanför tullarna. Det Àr sÄdan himla lÄng resvÀg, det skulle ta 20min in till stan och i nÄgra av era öron kanske det inte alls lÄter lÄngt men Àr man van vid att det tar 6min till stan sÄ Àr det en jÀkla omstÀllning. I vÄrt jobb sÄ ska man kunna var impulsiv och rapp, ibland kan man fÄ ett samtal att man mÄste komma pÄ möte ASAP och Àr detta lite för lÄngt, plus att det Àr en bit till tunnelbanan. Idag har vi ca 200m till nÀrmsta station men hÀr fÄr du multiplicera det med tre och jag tror vi skulle behöva skaffa bil. Det kÀnns som att det ÀndÄ Àr nÄgra punkter som inte Àr helt 100 sÄ jag kÀnner lite att det gör inget om vi inte fÄr den.

Nu till nĂ„got roligare, igĂ„r var pĂ„ ett event som min vĂ€n Bobby hade dragit ihop till! Han har öppnat det som jag saknat, ett minispa mitt i smeten pĂ„ gallerior och snart pĂ„ Arlanda. Du kan göra en tandblekning, ansiktsbehandling, fiskpedikyr mm pĂ„ lunchen, ett fantastiskt koncept och jag önskar att jag sjĂ€lv hade kommit pĂ„ det. TĂ€nk nĂ€r du vĂ€ntar pĂ„ flyget och kan gĂ„ pĂ„ en fiskpedi innan du kliver ombord, Ă€r inte det fantastiskt? 😀

Det var mĂ„nga hĂ€rliga mĂ€nniskor pĂ„ plats och som vi vet Ă€r Bobby otroligt duktig med sin kost sĂ„ sjĂ€lvklart var det nyttigheter frĂ„n Macacos dĂ€r. Deras fantastiska acaibowl, ingefĂ€rsshottar som jag tror typ botade min fruktansvĂ€rda förkylning och rawfoodefterrĂ€tter. Om man letar efter mig pĂ„ ett event sĂ„ Ă€r jag alltid dĂ€r maten Ă€r och det var Ă€ven dĂ€r man hittade mig igĂ„r. 😀

SÄ Äker ni till Kista och kÀnner för att piffa till er lite extra tycker jag att ni ska besöka dessa minispa, som sagt ett fantastiskt koncept och jag Àr sÄ glad för Bobbys skull!


3 kommentarer3 kommentarer om “Scandinavian mini spa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

  • Himla kul att se alla!

    Reply
  • O vad kul mer spa tycker jag o Ă€nnu en solig dag. Ha det fint kramis. Jo paow Ă€r fin i hĂ„ret.

    Reply
  • Fick inte Marcelo vara med pĂ„ bild ?

    Reply